به گزارش لنجانا به نقل از رجانیوز ، دنبال درج «گزارش مقایسهای از عملکرد 2 وزیر نفت» در روزنامه ايران كه در آن به مديريت ميركاظمي بر وزارت نفت حمله و وي را باعث مشكلات عديده در اين وزارت خانه دانسته و در تحليل گزارش مقايسه اي خود، مديريت چند ماهه زنگنه بر وزارت نفت را موفق توصيف كرده و بدن استناد به مدارك مستند بر مديريت ميركاظمي تاخته است، در گزارش روزنامه ايران آمده بود: «ميركاظمي نيز با ديدگاه خاص خود بسياري از مديران با تجربه و نيرو هاي متخصص شناخته شده را اخراج كرده است، ميركاظمي براي توسعه پارس جنوبي قراردادهايي را با شركت هاي كم تجربه و بدون صلاحيت فني و مالي تنظيم كرد است، ميركاظمي عامل قطع سوآپ در كشور شد، ميركاظمي در كشور بنزين خطرناكي را توليد كرد.»
همه اين ادعاهاي روزنامه ايران باعث شد تا مهندس ميركاظمي جوابیهای را به اين روزنامه ارسال کند كه متن آن در ذيل آمده است:
روزنامه ایران در روز پنجشنبه مورخ 21/9/92 مطلبی تحت عنوان «گزارش مقایسهای از عملکرد 2 وزیر نفت» را منتشر کرده است که فقدان اطلاعات صحیح و کارشناسی مندرج در آن، هر صاحب بصیرتی را به تعجب میاندازد. واقعیت این است دستاندرکاران سرویس اقتصادی روزنامه ایران با ارائه یک استنتاج نادرست که برآمده از یک تحلیل علیل و شتابزده و مبتنی بر اطلاعات غیرکارشناسی و غیرصحیح است درصدد دستیابی و مصادره به مطلوب منویات رسانهای خود است و بس. بیتردید روزنامه ایران به دلیل وابستگی به یک مشرب سیاسی خاص نمیخواهد و نمیتواند در انعکاس اخبار و درج گزارشهای رسانهای، بیطرف و مستقل عمل کند و انتظار درج گزارشهای واقعبینانه و حقیقتیاب از این رسانه بیهوده است ولی به قصد آگاهی و اطلاعرسانی به خوانندگان محترم، موارد مندرج در ذیل را یادآوری مینماییم:
1- روزنامه ایران خبر داشته باشد که: در مصاحبه رئیس محترم کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با یکی از رسانههای کشور توصیههایی برای حل مسائل و مشکلات صنعت نفت ارائه شد که بیتوجهی دولتمردان محترم به این موارد موجب میشود هزینههای گزافی را ملت شریف ایران بپردازد. با این همه بر این باوریم که بیمهری روزنامه ایران در قبال نصایح مشفقانه دلسوزان نمیتواند موجبی برای عدم ارائه مجدد دیدگاهها و توصیههای رئیس محترم کمیسیون انرژی مجلس باشد.
2- روزنامه ایران خبر داشته باشد که: برخلاف آنچه در گزارش خود آورده است عملکرد و کارکرد مقایسهای انجام شده بین دو وزیر محترم، ابهامبرانگیز و سؤالانگیز است و دلیل اصلی آن نیز رویکرد سیاسی و گروهی مشهود در گزارش است. امری که با اعلام آمار و ارقام غیرواقعی در گزارش بر آن صحه گذارده و دامن زدهاید. بیخبران سرویس اقتصادی روزنامه ایران یا معنا و مفهوم (توسعه، رشد، پیشرفت، ارتقا و تعالی) را نفهمیدهاند یا اینکه اغراض سیاسی و امراض جناحی موجب ندیدن یا نفهمیدن اعداد و ارقام مورد تأیید صاحبنظران و فعالان اقتصادی و مستندات موجود در وزارت نفت گردیده است!
امید است درج و مشاهده آمار و ارقام که از سوی مدیران محترم و فعلی وزارت نفت غیرقابل انکار است موجب گردد دستاندرکاران روزنامه ایران با درایت و تمشیت عقلایی برای ایفای مسئولیت خطیر رسانهای خود، تدبیری شایسته به کار ببندند.
3- روزنامه ایران خبر داشته باشد که:
ثبت رکورد تولید بیش از میزان برنامه در تولید زودهنگام در میادین آزادگان، میدان هنگام، دو برابر شدن میزان تولید میدان هنگام، تعیین تکلیف توسعه میادین آرش (مشترک با کویت و عربستان)، تملیک کامل و ثبت حاکمیت ایران بر میدان مبارک (مشترک با عمان)، افزایش توان تولید از میدان نفت شهر به بیش از دو برابر، تمرکز بر فعالیتهای اکتشافی در بیش از 30 میدان مشترک خشکی و دریایی تا پیشتازی ایران در برخی از میادین مشترک نظیر آذر، یادآوران، فرزادپی و آزادگان در مقایسه با سایر کشورها تنها و تنها گوشهای از فعالیتهایی است که در گزارش مقایسهای روزنامه ایران به فراموشی و بیخبری سپرده شده است.
همچنین با اتکا به توانمندی و تعهد کارکنان و مدیران کارآمد صنعت نفت، میهن اسلامی شاهد دستاورد درخشان دیگری در دوره زمانی مورد مقایسه روزنامه ایران بود که در شرایط خطیر، حربه کشورهای سلطهطلب به منظور تحریم بنزین را خنثی و تولید بنزین در کشور را در یک برنامه منظم و یکپارچه با تشریک مساعی 9 پالایشگاه و 6 مجتمع پتروشیمی به کسب رکورد تولید بیش از 60 میلیون لیتر بنزین داخلی در روز رسانید و یأس و نومیدی و انفعال دشمنان انقلاب اسلامی را در پی داشت که فصل جدید و تحولآفرین در مقابله با تحریم کشورهای سلطهطلب بود.
فراموش نکردهایم علیرغم تأخیر 10 ساله در اکتشاف و شروع برداشت از میدان پارس جنوبی در دولتهای پیشین خوشبختانه با سرمایهگذاری 26میلیارد دلاری، قراردادی با پیمانکاران داخلی و صاحبنام ایران نظیر پتروپارس، اوپک، ایدرو و… منعقد گردید که در گذشته نیز توسعه فازهای قبلی پارس جنوبی و راهبری کنسرسیوم توسعه را بر عهده داشتهاند. سایر شرکتهای مشارکتکننده نظیر تأسیسات دریایی، شرکت ملی حفاری، صدرا و… نیز جزو پیمانکاران اصلی توسعه پارس جنوبی بودهاند. آیا اجرای طرحهای توسعه ملی توسط پیمانکاران داخلی و توانمند ایرانی توسط رسانهای که مزین به نام ایران است، مستحق خردهگیری و تشکیک است؟
4- روزنامه ایران خبر داشته باشد که:
استناد به اظهارات و القائات دروغین معدود کسانی که اهداف نادرست و ویژهخواریشان توجیهکننده وسیلههای نامشروع آنان است و کسانی که سوابق شرمآوری در صنعت نفت میهن اسلامی بر جای گذاشتهاند، متاعی ظاهر فریب است که دیگر خریداری ندارد و اینک که چندی است تحقیق و تفحص از کارنامه تخلف آنان توسط مراجع ذیصلاح آغاز گردیده است افرادی نظیر نایب رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفتی موسوم به حمید حسینی با تاکتیک «فرار به جلو» در تلاش گریز از عواقب اجتنابناپذیر اعمال خود است.
شایان ذکر است کمیته ماده 239 در مجلس شورای اسلامی برای فساد پرونده کرسنت، توتال و استات اویل نامبرده را برای ادای توضیحات جهت وجوه قابل توجهی که از سوی عباس یزدانپناهیزدی به حساب مربوط به شرکت متعلق به وی واریز کرده، احضار نموده است که اسناد و مدارک مثبته در دسترس نمایندگان محترم مجلس قرار دارد که در موعد مقتضی و در صورت لزوم منتشر خواهد شد.
5- روزنامه ایران خبر داشته باشد که:
برخلاف مطالب واهی و ساختگی آن رسانه و به منظور جلوگیری از هرگونه برداشت خلاف واقع یادآوری میشود، دکتر سیدمسعود میرکاظمی از دانشآموختگان رشته مهندسی صنایع با گرایش تولید از دانشگاه علم و صنعت و دارای دکترای مهندسی سیستم از دانشگاه تربیت مدرس (با تز دکترای تولید) در سال 1376 است. راهاندازی نخستین مرکز بررسی سیستمها و افزایش بهرهوری در سال 1364 و مؤسس دو مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی دیگر در زمینه لجستیک و زنجیرههای تأمین و مدیریت تحقیقات و مؤسس چند انجمن علمی از جمله انجمن علمی نگهداری و تعمیرات، انجمن علمی لجستیک و انجمن علمی تحقیق در عملیات (OPERATION RESEARCH) است.