به گزارش لنجانا به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این مرجع تقلید در دیدار با دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به اینکه «جامعه را دو قطب فرهیخته حوزوی و دانشگاهی و عامه مردم تشکیل میدهد» اظهار کرد: قطب فرهیخته را مطلب عالمانه و برهان اداره میکند.
وی با بیان اینکه «حوزه و دانشگاه به عنوان فرهیختگان جامعه اول مسئله تعلیم و تعلیل را به همراه دارند» گفت: در حوزه و دانشگاه مقطع تعلیم و تعلیل وجود دارد، اما در توده مردم به جای تعلیم و تعلیل سخن از تبلیغ است.
به گزارش لنجانا به نقل از حوزهنیوز، این مرجع تقلید افزود: اگر بخواهیم فرهیختگان و مردم بر اساس فرهنگ تربیت شوند، حوزههای علمیه باید پربارتر باشند و دانشگاهیان نیز باید مدرک گرایی نکنند.
وی با بیان اینکه «تبلیغ ناروا جامعه را آلوده میکند» تصریح کرد: قطب فرهنگی فرهیخته حوزه و دانشگاه نقش مهمی در فرهنگ کشور دارند و چناچه آنها اسلامی شوند جامعه اسلامی میشود.
جوادیآملی با اشاره به اینکه «مردم را به بازی گرفتن و برابر روز قیمتگذاری کردن صحیح نیست» گفت: نباید مردم را به بیراهه هدایت کرد، چرا که آنها با سرمایه فطری خلق شدهاند.
وی با بیان اینکه «مردم وقتی قداست و پاکی را ببینند، آن را دنبال میکنند» گفت: عرفایی زندگی میکردند که با سوادی متوسط، به اندازه یک امامزاده اثرگذار بودند.
این مرجع تقلید با اشاره به اینکه «باید فرهنگمحور باشیم» افزود: با سوادی را نباید جرم بدانیم و تا نفس میکشیم باید به دنبال علم آموزی و سواد باشیم.
وی با بیان اینکه «تناقض در حرف و عمل نشر ضد فرهنگ است» اظهار کرد: تکرار را به جای تعلیل ننشانیم و اگر این مسئله را دائم بیان کنیم، مردم باور خواهند کرد.
جوادیآملی با بیان اینکه «دفاع مقدس به واقع 10 ساله بود» گفت: ترورهای ابتدای انقلاب و جنگهای داخلی نیز شامل دفاع مقدس میشود که مردم با فطرت، انقلاب را حمایت کردند.
وی در پایان افزود: با داشتن چنین مردمی که نعمت بزرگی هستند، اگر غافل باشیم، مورد بی مهری خداوند قرار میگیریم.