به گزارش صدای لنجان؛ کارآفرین داستان ما شروع فعالیتش را با تولید محصولات خوراکی برای نزدیکانش آغاز کرده بود اما در حال حاضر به گسترش فعالیت خودش روی آورده به طوری که به بسیاری از شهرهای اطراف نیز محصولاتش را عرضه می کند.
حمیده جهاندار در گفتگو با خبرنگار صدای لنجان اظهار کرد: در ابتدای کار خودم را با تولید رب گوجهفرنگی خانگی شروع کردم و با توجه به کیفیت محصولات و افزایش تقاضا این روند در سال های بعد نیز ادامه یافت و در حال حاضر حدود ۶ سالی هست که در منزل به تولید انواع محصولات خوراکی پرداختم و با توجه به استقبال بسیار خوب انجام شده در حال گسترش فعالیتمان هستیم.
وی افزود: در تابستان سال گذشته حدود ۳۰۰کیلو رب گوجهفرنگی تولید کردیم که در همان تابستان تمام آن فروخته شد به طوریکه تا اصفهان و شهرکرد هم رب گوجه فرنگی ما ارسال شده است.
این کار آفرین لنجانی اظهار کرد: امسال اولین سالی است که در مقدار وسیع به تولید ترشی و مربا پرداخته ایم که به دلیل شرایط کرونایی که پیش آمد استقبال قابل توجهی از این محصولات صورت نگرفت.
وی به اصلی ترین انگیزه خود برای شروع به فعالیتش اشاره کرد و یادآور شد: یکی از مهمترین انگیزههای من تاکید حضرت آقا بر روی اقتصاد مقاومتی بود که من بهعنوان یک خانم خانهدار چطور میتوانم از افرادی باشم که بنا بر فرمایشات رهبری در بخش اقتصاد مقاومتی تاثیرگذار باشم به همین خاطر به موضوع تولید محصولات خانگی پرداختم.
جهاندار درباره میزان سرمایه گذاری انجام شده برای شروع فعالیتش عنوان کرد: برای آغاز فعایت نیاز به سرمایه زیادی نداشتیم و فقط در سال گذشته اقدام به خرید یک دستگاه رب گوجه گیری به مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال و ۵۵۰ عدد پت بستهبندی از کارخانه به ارزش ۱۲ میلیون ریال کردیم.
این کارآفرین لنجانی از عدم تأثیر افزایش قیمت ها بر روی محصولاتش برایمان گفت و تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت های صورت گرفته بر روی بسیاری از محصولات مانند پت های بسته بندی و مواد اولیه جهت تولید ترشی و مربا ولی هم اکنون بدون افزایش قیمت و با قیمت های قبلی در حال عرضه محصولات مان هستیم.
جهاندار با اشاره به انتظارات موجود از مسؤولان گفت: از مسؤولان ذی ربط تقاضا داریم در بحث صدور مجوز برای مشاغل خانگی شرایط بهتری را فراهم کنند و تسهیلات بیشتری را در اختیار کارآفرینان قرار دهند تا بتوانند به گسترش بیشتر این نوع مشاغل کمک کنند.
وی با توجه به تعداد شغل هایی که از طریق این کارگاه ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای ۵ نفر شغل ایجاد شده است که اگر امکانات و تسهیلات مناسب فراهم شود میتوان برای ۳۰ الی ۵۰ شخص دیگر کارآفرینی کرد.
انتهای پیام/س/۱۰