به گزارش صدای لنجان؛ سهراب مرادی اظهار کرد: از برنامه اردوی تیم ملی وزنه برداری دو هفته دیگر باقی مانده و پرقدرت به پیش می رویم و امیدوارم در بازی های آسیایی، نتیجه ۶ ماه حضور مستمر در اردو را با کسب مدال های خوش رنگ بگیریم.
وی در خصوص انتقاد برخی کارشناسان مبنی بر اینکه او خیلی زود به اوج آمادگی رسیده است، اظهار داشت: همه چیز در روز مسابقه می شخص می شود. سال گذشته نیز همین روش را داشتم و توانستم در بازی های داخل سالن آسیا پیکارهای جهانی مدال طلا بگیرم.
دارنده مدال طلای بازی های المپیک ۲۰۱۶ ریو در خصوص تغییر وزن کیانوش رستمی از ۸۵ به ۹۴ کیلوگرم در بازی های آسیایی گفت: نظر خاصی ندارم.
وی در مورد اوزان جدید وزنه برداری نیز گفت: ۹۶ کیلوگرم، وزن ایده آل من است؛ چرا که زیاد برای من تغییری نداشته است.
این وزنه بردار اصفهانی تیم ملی همچنین در خصوص پیکارهای قهرمانی سال ۲۰۱۸ جهان در ترکمنستان گفت: مسابقات جهانی امسال نسبت به سال گذشته متفاوت خواهد بود؛ چرا که ۹ کشور محروم که از قدرت های جهانی هستند در این مسابقات حضور خواهند داشت و ورودی بازی های المپیک ۲۰۲۰ توکیو نیز خواهد بود.
مرادی بیان داشت: از سوی دیگر برایم فرقی نمی کند که کدام رقیب در پیکارهای جهانی حضور دارد یا ندارد. رقیب اصلی من وزنه است و باید با آمادگی کامل پای به میدان جهانی بگذارم.
وی با انتقاد از مسوولان و عدم توجه کافی به رشته پرمدالی همچون وزنه برداری تصریح کرد: ورزشکار یک سال زحمت می کشد و مدال می گیرد، اما در زمان دریافت پاداش، سکه تبدیل به کارت هدیه می شود و این یعنی اذیت کردن و خستگی به تن آدم می ماند.
مرادی همچنین یادآور شد: وضعیت امکانات کمپ تیم های ملی وزنه برداری نیز اصلا مناسب نیست؛ به طوری که میله و هالتر نداریم و مجبوریم با هالترهای شکسته تمرین کنیم که خطر مصدومیت ملی پوشان نیز وجود دارد.
مرادی که طلای بازی های المپیک ۲۰۱۶ ریو را در کارنامه دارد در پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۷ آناهیم آمریکا در حرکت دو ضرب ۲۳۳ کیلوگرم و در مجموع ۴۱۷ کیلوگرم رکورددار جهان است.
وی در هفته نخست لیگ که روزهای ۴ تا ۶ تیر امسال در تهران برگزار شد برای تیم بیمه رازی و رکوردگیری تیم ملی به روی تخته رفت و همه رکوردهای این دسته را در کنار هماورد جدیدش در این وزن یعنی رستمی به صورت غیررسمی فرو ریخت. مرادی در حرکت یک ضرب با بلند کردن وزنه ۱۹۹ کیلوگرم رکورد جهان را ۲ کیلوگرم جابجا کرد. رکورددار این حرکت «آکاکیوس» یونانی است که از سال ۱۹۹۹ تاکنون شکسته نشده است.
قهرمان جهان و المپیک در حرکت دو ضرب نیز وزنه ۲۴۰ کیلوگرم را بالای سر برد و مجموع ۴۳۰ کیلوگرم را به ثبت رساند.
وی هفت کیلوگرم حرکت دو ضرب جهان و ۱۳ کیلوگرم رکورد مجموع جهان در این دسته را که متعلق به خودش است را به صورت غیررسمی جابجا کرد.
این وزنه بردار اهل لنجان اصفهان نیز در تمرینات تیم ملی، بارها رکوردهای جهان و المپیک را فرو ریخته و یکی از امیدهای اصلی ایران برای کسب مدال طلا در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا و المپیک ۲۰۲۰ توکیو است.
مسابقات وزنه برداری بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا اندونزی ۲۹ مرداد تا ۴ شهریور و در هشت وزن برگزار میشود که رقابت ملی پوشان کشورمان از ۲۹ شهریور ماه در وزن ۶۹ کیلوگرم آغاز و چهارم شهریور با رقابت وزنهبرداران فوقسنگین به پایان میرسد.
مجید عسگری (۶۹ کیلوگرم) ۲۹ مرداد، علی مکوندی (۸۵ کیلوگرم) یکم شهریور، سهراب مرادی، کیانوش رستمی (۹۴ کیلوگرم) دوم شهریور، علی هاشمی، محمدرضا براری (۱۰۵ کیلوگرم) سوم شهریور، بهداد سلیمی و سعید علی حسینی (به اضافه ۱۰۵ کیلوگرم) چهارم شهریور روی تخته خواهند رفت.
همچنین هیات اجرایی فدراسیون بین المللی ماه گذشته با حضور «تاماش آیان» رئیس این نهاد در تاشکند ازبکستان برگزار شد که در تغییرات جدید، ۱۰ وزن برای زنان و ۱۰ وزن برای مردان در مسابقات جهانی، قاره ای و بین المللی در نظر گرفته شده است.
در این دسته بندی، هفت وزن المپیکی در بخش زنان و هفت وزن نیز در بخش مردان به تصویب رسید.
در بخش مردان و برای مسابقات جهانی و قاره ای و بین المللی وزن های ۵۵، ۶۱، ۶۷، ۷۳، ۸۱، ۸۹، ۹۶، ۱۰۲، ۱۰۹ و به اضافه ۱۰۹ کیلوگرم و برای المپیک هفت وزن ۶۱، ۶۷، ۷۳، ۸۱، ۹۶، ۱۰۹ و به اضافه ۱۰۹ کیلوگرم در هیات اجرایی فدراسیون بین المللی به تصویب رسید.
انتهای پیام/ایرنا