به گزارش صدای لنجان؛ سید یوسف هاشمی در خصوص نقش ارتباطات در جامعه امروز اظهار کرد: مهمترین نقش روابط عمومی در عصر ارتباطات و جامعه اطلاعاتی، مدیریت اطلاعات است.
وی افزود: امروزه با وجود شبکه های گسترده اینترنت و با وجود انقلاب بزرگ اطلاعاتی و انفجار اطلاعات که در این زمان اتفاق افتاده است، دستهبندی و نحوه استفاده از هجمه سنگین اطلاعاتی به امر بسیار مهمی تبدیل شده است که روابط عمومی ها در این طبقه بندی نقش بسیار مهمی را ایفا میکنند.
مدیر روابط عمومی شهرداری سده لنجان تاکید کرد: هنر روابط عمومی در پیشبرد اهداف یک سازمان، از شناسایی خواستهها و علایق مخاطبین یک سازمان دست نمیکشد و همواره در پی راه حلی مناسب در جهت ارتباطی موثر با افراد است.
وی با بیان اینکه روابط عمومی تنها واحدی است که در سازمانها فراموش شده است، متذکر شد: گلایه ای که در لابلای درد دل های مسئولان و کارشناسان روابطعمومیها بیش از هرچیزی ، حتی بیش از کمبود امکانات، تجهیزات و اختیارات به چشم میآید فراموشی این قلب تپنده در روزی ست که به نام آنها سند خورده است.
هاشمی خاطرنشان کرد: امروزه از دانش و هنر روابط عمومی به عنوان یک نهاد شبه مدنی در جهت تسهیل ارتباطات دو طرفه بین دولت و آحاد مردم یاد می شود و با پیچیده تر شدن نظام اجتماعی بر ضرورت، گسترش و توسعه این علم و حرفه جدید بیش از پیش اتفاق نظر حاصل می آید تا آنجا که امروز کمتر نهادی یا سازمانی خود را بی نیاز از تشکیلات روابط عمومی می بیند.
وی با توجه به مشکلات رایج در روابط عمومی های تصریح کرد: یکی از مشکلات اساسی روابط عمومی روزمرگی و درگیری با کارهای عادی و جاری است و این امر باعث می شود روابط عمومی از برنامه ریزی های کلان و استراتژیک غافل شوند.
مدیر روابط عمومی شهرداری سده لنجان افزود: مشکل دیگر ناآگاهی مدیران ارشد سازمانها از نقش مؤثر روابط عمومی در اقناع و جلب مشارکت مردم است که این امر مستلزم آموزش های لازم جهت تغییر نگرش مدیران ارشد است.
وی ضمن انتقاد از نگرش برخی از مدیران نسبت به روابط عمومی ها اظهار کرد: دلیل اینکه روابط عمومی در کشورمان جایگاه واقعی خود را ندارد آن است که مدیران نگرش مثبتی به نقش مدیریتی روابط عمومی ندارند و آن را واحد زائد و مزاحم تلقی می کنند.
هاشمی عدم شایستهسالاری در گزینش نیروهای روابط عمومی را از دیگر آسیب های موجود در برخی از نهادها دانست و تصریح کرد: محدود بودن دورههای آموزشی روابط عمومی و نبود انجمن صنفی یا تشکل تخصصی فعال در این حوزه از جمله مواردی است که باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد.
وی در پایان یادآور شد: دست اندرکاران روابط عمومی ها با آتش و هواپیما و سلاح سرد و… کاری ندارند اما در سختی کار آنان همین بس که باید پاسخگوی هزاران افکار و نظراتی باشند که گاهی در تضاد کامل با هم هستند.
انتهای پیام/