به گزارش صدای لنجان؛حجت الاسلام حسن صفرزاده ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه زاینده رود اظهار کرد: بعد از انقلاب فرانسه و انقلاب سوسیالیستی اکتبر، به کار و کارگر توجه بیشتری شد اما در واقع آنچه انجام شد به نفع صاحبان قدرت بود نه کارگران.
امام جمعه زاینده رود افزود: تلاش همه کارگران با رنسانس، در خدمت سرمایه داران قرار گرفت و در سوسیالیستی گرچه داس و چکش در آرم و پرچم آن ها نقش بست و همه چیز از آن کارگر شد، اما تلاش همه کارگران در اختیار حاکمیت قرار گرفت و تمام زحمات کارگران به نام پیشرفت و تمدن پایمال شد .
وی با بیان این اینکه دین مبین اسلام بیشترین توجه را به کار و کارگر داشته و دارد، خاطرنشان کرد: در دین مبین اسلام بیکاری، طنبلی، کسلی، بی نشاطی مذموم شمرده شده است و عزیزترین فرد، کارگر و والاترین جایگاه کار و تلاش است به حدی که کارگر مانند مجاهد فی سبیل الله شناخته می شود.
خطیب نماز جمعه زاینده رود با تاکید براینکه چه مقدار از قوانین کار با آموزه های دینی سازگاری دارد، افزود: حال چه شده است که با فرهنگ غنی دینی و ظرفیت های بی مانند و مثال زدنی کشور، کارگران ما از آن جایگاه لازم برخوردار نیستند.
وی با طرح این سوال که چه مقدار از مسئولان، دست اندرکاران و کارفرمایان با کار و کارگر، قرآنی برخورد می کنند، متذکر شد: حداقل با استفاده از کالای با کیفیت ایرانی، هم با قاچاق کالا مبارزه کنیم و هم اقتصاد کشور را رونق دهیم و هم به زحمت کارگران این مرزو بوم ارزش دهیم.
انتهای پیام/