به گزارش صدای لنجان؛ جلسه شورای مواد مخدر شهرستان به ریاست فرماندار و با حضور دکتر فرید براتی سده رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، دکتر مرضیه فرشاد مدیر کل بهزیستی استان اصفهان و دیگر اعضاء در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان طی سخنانی گفت : یکی از رویکرد های دولت تدبیر و امید پیشگیری از آسیب های اجتماعی؛ با بکارگیری آموزش بویژه در حوزه مبارزه با مواد مخدر است و موفقیت در این زمینه بدون شک استفاده از ظرفیت های مردمی و اجتماعی کردن این معضل خانمان سوز می باشد.
محسن سجاد اظهارداشت: در حال حاضر ۵ مرکز اقامتی میان مدت درمان اعتیاد با پذیرش ۲۶۱۸ نفر در سال جاری در شهرستان در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی فعالیت دارند.
وی همچنین از فعالیت ۲ مرکز ترک اعتیاد سرپایی تحت نظارت اداره بهزیستی خبر داد و گفت: مراجعان این مراکز بیمارانی هستند که به خدمات سرپایی نیاز دارند و شرایط آنها به گونه ای است که در هر بار مراجعه به این مراکز، خدمات مورد نیاز را دریافت می کنند و به خانه بر می گردند.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان در ادامه با ا شاره به جمعیت ۲۷۰ هزارنفری لنجان از برگزاری ۱۸ جلسه این شورا با ۲۲۰ مصوبه خبر داد و افزود: در سال جاری بیش از ۹۰۰ ساعت کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر در لنجان برگزار شده است.
وی به موافقت با راه اندازی طرح موبایل سنتر برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی معتادین بی خانمان و متجاهر در شهرستان لنجان خبر داد و گفت: بر اساس این طرح ارائه خدماتی چون سرنگ بهداشتی و سایر لوازم اولیه بهداشتی رایگان در اختیار افراد معتاد قرار میگیرد که از بروز بیماری های خاص جلوگیری می شود.
فرید براتی سده در ادامه این جلسه گفت: اصلی ترین موضوع در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر، استفاده از خود مردم و انجام کار به دست خود آنها و فعالیت های اجتماع محور است.
رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر علاوه بر آموزش و آگاهی رسانی به اقشار مختلف جامعه ردههای دانش آموزی، دانشجویی، کودک، والدین و … باید در محیط های کاری نیز ترویج یابد، که امری اثر گذار است.
مدیر کل بهزیستی استان اصفهان از اعطای وام خوداشتغال به معتادان بهبودیافته اشاره داشت و اظهار کرد متاسفانه مشکل عمده این افراد در دریافت وام، نبود ضامن است و باید فکری برای این موضوع شود. وی اظهار کرد: هیچ محدودیتی در زمینه معرفی این وام وجود ندارد و تنها نیاز است که مشکل ضامن برای دریافت این وام رفع شود.
دکتر فرشاد در ادامه این جلسه به راه اندازی اورژانس اجتماعی در شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت اشاره داشت و افزود: پیگر راه اندازی این اورژانس در آینده نزدیک برای فولاد شهر هستیم.
انتهای پیام/فرمانداری لنجان