به گزارش صدای لنجان؛با بیان اینکه مجوز آموزشگاه رانندگی با توجه به جمعیت هر شهر اعطا میشود، اظهار کرد: در سطح استان اصفهان ۱۴۶ آموزشگاه پایه سه، ۱۲ پایه دو، ۶ پایه یک، ۱۴ موتورسیکلت و یک آموزشگاه ویژه وجود دارد.
وی در مورد تخلفهای صورت گرفته در برخی آموزشگاههای رانندگی و نهاد متولی نظارت در این حوزه افزود: شهروندان میتوانند از طریق بازرسی راهور و مؤسسه راهگشا که شماره تلفنهای آن در تمامی آموزشگاهها وجود دارد تخلفات را گزارش کنند.
رئیس پلیس راهور استان اصفهان ادامه داد: تمامی آموزشگاهها به سیستم دوربین مداربسته مجهز بوده و حضور متقاضیان گواهینامه در جلسات آموزشی به وسیله انگشتنگاری ثبت میشود، همچنین گشتهای نامحسوس بازرسی نیز برای نظارت بیشتر وجود دارد.
وی در خصوص تعداد کسانی که گواهینامه دریافت کردهاند، گفت: تعداد گواهینامههای صادر شده در ۹ ماهه سال گذشته بیش از ۲۵۳ هزار بود که این میزان در سال ۹۶ به ۲۶۰ هزار گواهینامه افزایش پیدا کرده است.
رضایی تأکید کرد: برابر دستورالعمل صادره از پلیس راهور ناجا دورههای آموزشی عملی و تئوری که مربوط به قوانین راهنمایی و رانندگی و نحوه رانندگی صحیح است الزامی بوده و کاهش جلسات از سوی متقاضی یا آموزشگاه تخلف محسوب میشود.
وی با اشاره به هزینههای آموزش عملی و تئوری گواهینامهها خاطرنشان کرد: قیمت مصوب برای گواهینامه پایه سه ۴۵۲ هزار تومان، پایه دو ۶۳۲ هزار تومان، پایه یک ۸۷۲ هزار تومان، موتورسیکلت ۱۴۵ هزار تومان و گواهینامه ویژه ۷۵۰ هزار تومان است.
انتهای پیام/فارس