به گزارش لنجانا، کونانی روانشناس و آسیبشناس در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: بنیان اصلی و ابتدایی تشکیل خانواده برای مرد و زن این است که هر کدام مسئولیتهای مختص به خود را بر عهده بگیرند. یکی از این مسئولیتها که در گرایش آنان به تشکیل خانواده تعریف میشود، مسئله تربیت و تعامل با فرزندان است و نقش مادر نیز در کیفیت بخشی تعامل پدر و دختر میتواند عامل بسیار موثری باشد.
وی در خصوص بهبود رابطه پدر و دختر اظهار داشت: باید در نظر داشته باشیم که این تعامل از دوران خردسالی شکل میگیرد و اگر پدر با دختر رابطه خوبی برقرار کند میتوان انتظار داشت که دختر در مسیر مطلوبی قرار گرفته است.
کونانی عنوان کرد: باید در نظر داشت که دختران در سنین خردسالی با بحران عاطفی مواجه میشوند، پس والدین باید از همان ابتدا دقت داشته باشند که کودکانشان مبتلا به بحرانهای احساسی نشوند، زیرا دخترانی که در کودکی نتوانستهاند رابطه خوبی با پدر داشته باشند در آینده نیز نمیتوانند با هیچ جنس مخالفی برای زندگی ارتباط برقرار کنند و به عبارتی پل عبور موفقیت آمیز برای یک نوجوان داشتن دوران خردسالی همراه با محبت است.
وی تاکید کرد: سبک رفتاری که پدر با همسرش دارد باید با دختر متفاوت باشد، زیرا در غیر اینصورت هم ایفای نقش پدرانه با شکست مواجه میشود و هم دختران دچار شکست عاطفی میشوند و اگر پدر همان گونه که با همسرش صحبت میکند با دختر نیز چنین لحن و سبک رفتاری داشته باشد «همزادپنداری توهمی» برای دختر ایجاد میشود و پدرها باید به صورت متخصصانه با هر فرد متناسب با شرایطش محبت کنند.
این روانشناس بیان کرد: دختران باید بدانند که تصمیمات خود را متناسب با آداب و رسوم پدر و واقعیتهای سنی و جامعه بگیرند.
وی تاکید کرد: اگر پدری به دخترش تذکر میدهد و محدودیتی را برای او تعریف میکند مطمئنا به خاطر خود دختر است و دختران باید به عنوان افرادی شایسته، پذیرای این خیرخواهی پدرانه باشند و با درک و فلسفه عمیقتری به موضوع نگاه کنند تا از حالت جنگ و جدل فاصله بگیرند و پدر را به چشم یک همراه نگاه کنند نه یک نیروی مهاجم!
کونانی با بیان اینکه اغلب دخترها دوست دارند زیاد حرف بزنند، اضافه کرد: آن ها برای بزرگ شدن در مقایسه با پسرها به صحبت کردن بیشتری نیاز دارند، بنابراین به افکارشان، آرزوهایشان و هر آنچه که می گویند به دقت گوش کنید.
وی یادآور شد: بهتر است والدین هر چیزی را که کودکشان به عنوان یک موضوع خصوصی با آنها مطرح می کنند، هرگز جایی بازگو نکنند؛ زیرا موجب از دست رفتن اعتماد می شود که درست کردن این اعتماد از دست رفته کار بسیار سختی است.
گزارش از بهاره درویشی
انتهای پیام/