به گزارش لنجانا، حجت الله عبدالملکی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) امشب در حاشیه مناظره اقتصاد مقاومتی در ایران واقعیت یا افسانه در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه برجام و مذاکرات هسته ای چه تاثیری بر اقتصاد مقاومتی گذاشته است، اظهار کرد: اگر ما تا بحال اقتصاد مقاومتی را اجرا نکرده ایم یکی از دلایل عمده اش جریان مذاکرات بوده است.
وی با بیان اینکه بخشی از مسئولان، نخبگان و توده مردم بدنبال انجام گرفتن مذاکرات بوده اند و چشم به نتایج آن داشته اند، تصریح کرد: ما در مذاکرات به مدت دو سال وقت تلف کرده ایم و به یک برجامی رسیده ایم که بدرد نمی خورد، تا جایی که رییس بانک مرکزی هم اذعان کرد هیچی بدست نیاورده ایم، البته مذاکرات لازم بود ولی نباید بخشی از مسئولان، نخبگان و توده به جای تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی تنها به دستاوردهای برجام دلخوش می کردند.
عبدالملکی با اشاره به گذشت یکسال از توافق برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) فی ما بین ایران وگروه ۵+۱، گفت: چه کسی می تواند بگوید در این مدت یکساله اتفاق خاصی در اقتصاد ما رخ داده است، تنها اینکه این رویکرد (چشم داشتن مطلق به نتایج برجام) به ضرر اقتصاد مقاومتی تمام شد و حرکت جدی ای در اقتصاد به وجود نیاورد.
استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) خاطرنشان کرد: فیشر اقتصاددان پیر اسراییلی در سال ۲۰۱۲ که اوج تحریم ها علیه ایران انجام گرفته بود در مصاحبه ای با جروزالم پست عنوان کرده بود که ایران را تحریم ها فلج نمی کند و غرب تنها می تواند منتظر اثر سیاسی تحریم ها باشد.
عبدالملکی همچنین با بیان فرمایشی از رهبر معظم انقلاب در همین رابطه که فرموده بودند ما نباید اثر تحریم ها را بزرگ کنیم، گفت: خزانه دار انگلیس در بهار سال گذشته به سیاستمداران آمریکایی توصیه کرد تا ایرانی ها اقتصاد مقاومتی را اجرا نکرده اند، با آن ها به توافق برسید.
صاحب نیوز
انتهای پیام/