به گزارش پایگاه خبری تحلیلی لنجانا، مستخدمین حسینی با اشاره به کلید واژه مردمی کردن اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: ورود مردم در عرصه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و به ویژه اقتصادی یک اصل برای نظام جمهوری اسلامی است و در هر بخشی که مردم حضور نداشته باشند قطعا نارسایی هایی دیده شده است.
وی با بیان اینکه کم رنگی حضور مردم در این عرصه ها ضعف هایی را به هم داشته است، گفت: بخش اقتصادی از بخش هایی است که درآمد دولت ها در آن بالابوده که ناشی از خام فروشی نفت بود اما انجایی که باید کار را به دست مردم سپرد و منابع را به دست مردم داد تا بتوانند با یک کار اقتصادی امورات کشور را پیش ببرند غفلت شده است.
کارشناس اقتصادی با تاکید براینکه هم اکنون که چیزی در اختیار دولت نیست تمام امور را به دست مردم بدهیم جای تأمل دارد، تصریح کرد: دولت های مختلف زمانی که منابع انها افزایش یافت از منابع بهره برداری کرده و مدیریت را در دست داشتند.
مستخدمین حسینی با اشاره به کاهش درآمدهای نفتی تاکید کرد: وضعیت مردم با وجود کاهش درآمد و رکود حاکم بر کشور وعدم توجه به لزوم خروج از رکود شرایطی را ایجاد کرد که دارایی های مردم در این مدت سه سال کاهش پیدا کرد.
وی با بیان اینکه ارزش بورس ۱۵۰میلیارد دلار بود اما الان به زیر ۱۰۰میلیارد دلار امده است، ابراز کرد: یعنی ۶۰میلیارد دلار کاهش داشتیم و دولت باید در شرایطی که درآمد نفتی بدست می آید هم آن را برای توسعه پایدار اقتصاد مردم در اختیار انها قرار دهد.
مستخدمین حسینی با تاکید براینکه به محض اینکه درامد دولت بهبود می یابد نباید مردم را از صحنه اقتصادی دور کند و کنار بکشد، اظهار کرد: دولت نباید از وظایف خود در شرایط رکود به واسطه واگذاری و دخالت مردم در امور اقتصادی شانه خالی کند.
این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه دولت ها شرایط اقتصادی را به سمت رکود کشاندند، خاطر نشان کرد: دولت باید سیاست گذاری را انجام دهند که اقتصاد روی ریل رونق قرار بگیرد.
دانا
انتهای پیام/