به گزارش پایگاه خبری تحلیلی لنجانا، شرکت هواپیمایی ایرفرانس که در پی اعمال تحریمهای بینالمللی بر ضد کشورمان پروازهای خود را از سال ۲۰۰۸ میلادی به حال تعلیق درآورده، قرار است از روز ۲۹ فروردینماه پس از وقفهای هشت ساله پروازهای خود به تهران را از سر میگیرد، اما در روزهای گذشته اخباری در رسانههای مختلف فرانسوی منتشر شد که حاکی از نارضایتی مهمانداران زن این شرکت هواپیمایی به پذیرش قانون رعایت حجاب هنگام ورود به ایران بود.
این نارضایتی مهمانداران زن شرکت هواپیمایی ایرفرانس در حالی شکل گرفته که در سال ۲۰۰۸ میلادی یعنی پیش از توقف پروازهایشان به ایران قانون رعایت حریم کشورها را اجرا میکردند.
رعایت پوشش حجاب برای مهمانداران پروازهای خارجی به هنگام ورود به خاک کشوری تنها در ایران اجرا نمیشود و عربستان هم از ایرفرانس خواسته تا کارمندانش را ملزم به رعایت این قانون کند.
رعایت قوانین و مقررات کشورها در زمینه حفظ شئونات از ابتداییترین پیشنیازهایی است که در مذاکرات و مراودات حملونقلی بین کشورها به آن توجه میشود ولی این بار شرکت ایرفرانس تصمیم گرفته تا امکان جایگزینی مهمانداران زن را که مایل به داشتن حجاب نیستند را در پروازهای تهران- پاریس فراهم کند.
این شرکت هواپیمایی اعلام کرده همه زنان در خط پروازی تهران که با نظر شخصی خود داشتن روسری در خارج از هواپیما را نمیپذیرند، اجباری در حضور در این پرواز ندارند و میتوانند به خط دیگری منتقل شوند.
محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت در واکنش به عدم حضور مهمانداران خانم ایرفرانس در سفر هوایی به ایران گفت: فرانسویها به مهمانداران هواپیماهای خود گفتهاند میتوانید بروید یا نروید. این در خدمات ارائه شده ایرفرانس مشکلی ایجاد نمیکند و پروازها برقرار است. امیدواریم با تجهیز خطوط هوایی کشومان با هواپیماهای لوکس خدمات بهتری به مسافران ارائه شود.
روابط بین دو کشور از جایگاه والایی برخوردار است لذا این ارتباطات نباید دستخوش بیقانونی شرکتها و یا افرادی قرار گیرد که به نحوی مجریان این ارتباطات هستند، چرا که قوانین کشورها نشان دهندهی فرهنگ والای یک ملت است که شهروند هیچ کشوری حق شکستن این حریم را ندارد.
انتهای پیام/