به گزارش لنجانا؛امیر کربلاییزاده ،با حضور در سازمان بسیج هنرمندان و دیدار با رییس این سازمان، جلسه مشترکی با وی و یکی از اعضای شورای مشورتی بسیج هنرمندان برگزار کرد.
کربلاییزاده که به دعوت بسیج هنرمندان در این سازمان حضور یافته بود پس از جلسه صمیمی با ریاست منتظری رییس سازمان بسیج هنرمندان به خبرنگار سیمرغ گفت: من تاکنون چنین تصوری از بسیج هنرمندان نداشتم.
وی گفت: در واقع اطلاعی از وجود چنین سازمانی متمرکز با انجمنهای مختلف که به طور تخصصی در حال فعالیت هستند را نداشتم، حضور در چنین سازمانی با این ساختار منسجم به عنوان یک بازیگر برایم بسیار جالب بود.
این بازیگر برجسته تئاتر، تلویزیون و سینما افزود: در ملاقاتی که با رییس سازمان بسیج هنرمندان داشتم وجهه خوبی از بسیج برایم تجلی گشت و تعریف جالبی از نوع فعالیت بسیج در عرصه هنر کشور و نیز جذب هنرمندان مختلف به این سازمان شکل گرفت.
وی در ادامه توضیحاتش در خصوص بسیج هنرمندان اظهار داشت: دعوت از من به عنوان یک کمدین در ساختار بسیج هنرمندان یکی از همان مطالب جالب بود که برایم تعریف جدیدی از نوع فعالیت بسیج رقم زد.
کربلایی زاده در خصوص جلسه مشترکش با منتظری گفت: از طرح ایدههای خلاقانه برای شادمانهها که از جانب رییس سازمان بسیج هنرمندان مطرح شده استقبال میکنم.
وی ضمن آمادگی برای حضور در اجرای این طرح افزود: طرح ایدههای خلاقانه برای شادمانه میتواند یکی از مهمترین طرحهایی باشد که در راستای شادی و ایجاد خنده سالم در مردم باشد.
کمدین برجسته کشور با بیان تاثیرات خنده وشادی سالم در جامعه گفت: در قالب خنده و ایجاد شادی میتوان آموزههای دینی و ایرانیمان را به زبان هنر در جامعه گسترش دهیم.
وی افزود: به نظرم بسیج هنرمندان گام مهمی در راستای ایجاد شادی و خنده سالم در جامعه با هدف گسترش نشاط اجتماعی برداشته است و این میتواند شروع خوبی باشد.
کربلایی زاده درخصوص طرح سازمان بسیج هنرمندان گفت: ما میتوانیم با این کار گسترشدهنده فرهنگ ایرانی و یا حتی گونهای طنز فاخز ایرانی خودمان را داشته باشیم و مجبور به تقلید یا اقتباس از کارهای غربی نشویم.
این بازیگر که به تازگی در نمایش «سبز،سپید،سرخ» که درباره مدافعان حرم است بازی می کند، اظهار داشت: هنرمند می تواند به عنوان شخصی که در جامعه باید دغدغه اجتماعی داشته باشد در مسائل مختلفی همچون طرح ایده های خلاق شادمانه ها دخیل باشد.
وی در پاسخ به این سوال خبرنگار سیمرغ که تعریفتان از هنر وهنرمند متعهد چیست گفت: اساسا هنر یک ابزار است، ابزار وتریبونی که به توسط آن می توان آسیبی را بیان کرد ویا به روشنگری در مورد هر موضوع مهم در جامعه پرداخت که این یعنی رسانه که هنرمند می تواند به کمک این رسانه مسائل مبتلا به جامعه رانقد بررسی نماید.
او گفت: هنرمندی که درگیر مسائل اجتماعی نباشد صرفا شخصی است که فقط اسم هنرمند را یدک می کشد، من قطعا نمی توانم اسم چنین فردی را هنرمند بنامم که در متاسفانه در کشور خودمان از این عزیزان کم نداریم.
وی ابراز کرد: امیدوارم بتوانم با همکاری بسیج هنرمندان در راستای طرح ایدههای خلاقانه شادمانهها مثمر ثمر واقع شده و بتوانم از این طریق خدمتی برای مردم و کشورم کرده باشم .
زندگی نامه امیر کربلایی زاده :
وی فعالیت نمایشی خود را از سال ۱۳۶۸ در مدرسه آغاز نمود و همزمان با آن وارد کلاسهای آموزشی تئاتر در کانون فرهنگی و هنری شهید مطهری شد و در سالهای ۱۳۷۲٬۱۳۷۱٬۱۳۶۹ بازیگر اول مسابقات دانش آموزی تئاتر کل کشور شد. اما بعد به دلیل مخالفت خانواده، مشغول به تحصیل در رشتهٔ سازههای چوبی در هنرستان و دانشگاه شد، او فعالیت حرفهای خود را با شروع دانشگاه و کلاسهای حرفهای تئاتر دانشگاه در سال ۱۳۷۷ آغاز نمود و در همان سال و در سالهای ۷۸ و ۷۹ برنده دیپلم افتخار بازیگری اول در جشنوارهٔ سراسری تئاتر دانشجویی مراکز عالی سراسر کشور شد. وی در سال ۷۷ با حضور در نمایش ” تلخ بازی قمر در عقرب ” به کارگردانی شهره لرستانی وارد مجموعهٔ تئاتر شهر شد و درسال ۱۳۹۱ با حضور در فیلم روز روشن حسین شهابی به سینمای ایران معرفی شد.
منبع:دانا
انتهای پیام/