به گزارش لنجانا به نقل از مهر، علی ابراهیمی ظهر امروز در نشست خبری شورای مسکن و حمل و نقل استان اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این شهر در سال 1358 با هدف اسکان شاغلان صنایع در شهرستان مبارکه و حفظ اراضی کشاورزی از ساخت و سازها تاسیس شد.
وی با بیان اینکه فضای سبز شهر مجلسی از سرانه کشور بالاتر است، افزود: شهر مجلسی یکی از بهترین سکونتگاهها برای سرریز جمعیت شهر اصفهان و افراد مهاجر به این کلان شهر است.
مدیر شرکت عمران شهر مجلسی با انتقاد از عدم همکاری دستگاه های خدمت رسان در ایجاد زیر ساخت های مسکن مهر این شهر ادامه داد: با توجه به مشکلات ذکر شده اسکان مردم در شهر مجلسی دچار مشکلاتی شده است.
وی با بیان اینکه چهار هزار واحد از مجموع شش هزار واحد مسکن مهر در حال تکمیل است یادآور شد: ساختمان شهرداری این شهر نیز تاسیس شده است چرا که طبق برنامه وقتی جمعیت این شهر به 10 هزار نفر برسد با ید دارای این نهاد اجرایی شود.
ابراهیمی در خصوص وضعیت حمل و نقل این شهر نیز گفت: دو خط قطار شهری، مجلسی را از طریق شهرهای بهارستان و زرین شهر به اصفهان متصل می کند.
وی اظهار داشت: وجود دانشگاه آزاد در این شهر تا مقطع کارشناسی ارشد از مزایای مهم این شهر تلقی می شود.
مدیرعامل شرکت عمران شهر مجلسی درباره بحث آب شرب ادامه داد: حدود 61 لیتر بر ثانیه مصرف آب شرب این شهر از چاه های چشمه بابا علی تامین می شود اما در صدد هستیم این میزان را به 100 لیتر در ثانیه افزایش دهیم.
قطار شهری فولاد شهر – اصفهان احداث می شود
در ادامه این نشست حجتی مدیر شرکت عمران فولاد شهر اظهار داشت: هدف از ساخت این شهرک در سال 1347 استقرار کارکنان کارخانه ذوب آهن اصفهان در آن بوده است.
وی با بیان اینکه چشم انداز استقرار جمعیتی فولاد شهر 500 هزار نفر بوده است، افزود: به دلایلی در سال های اخیر تصمیم بر وجود 350 هزار نفر در این شهر گرفته شد.
حجتی از ساخت چهار هزار واحد مسکن مهر در سال های اخیر در فولاد شهر خبر داد و گفت: 18 انبوه ساز و نزدیک به 105 تعاونی ساخت مسکن برای ساخت این مجموعه فعالیت کرده اند.
وی از احداث 12 واحد آموزشی آماده به تحویل به نوسازی مدارس خبر داد و گفت: 14 مسجد نیز در این مجموعه ساخته می شود.
مدیرعامل شرکت عمران شهر فولادشهر درباره اجرای قطار شهری اصفهان به فولاد شهر گفت: این قطار رو زمینی، نزدیک به 36 کیلومتر طول دارد که از بلوار شفق آغاز و با عبور از مزارع منطقه درچه ، مینادشت و فلاورجان به فولاد شهر می رسد.
وی یادآور شد: 21 کیلومتر از این مسیر در اراضی کشاورزی است که آزاد سازی آن بیشترین مشکلات را بوجود آورده است.
حجتی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در باره اینکه با وجود آلایندگی ذوب آهن ساخت فولادشهر و افزایش جمعیت آن چه ضرورتی دارد، گفت: در سال 1347 ساخت این شهرک به توجه به وزش بادهای غربی شرقی در استان ایجاد شد با این هدف که آلایندگی ذوب آهن هرگز وارد فولادشهر نمی شود و علاوه برآن این کارخانه نیز فیلتر های خود را همواره نصب می کند.