به گزارش لنجانا، نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی دقایقی پیش در همایش گفتمان انقلاب که در تالار شهید مطهری دانشگاه گلستان برگزار شده بود گفت: سوالی که شاید امروز در جامعه ما و سایر نقاط جهان مطرح است این است که مگر در ایران چه اتفاقی افتاده که در نام در عرصه جهانی مطرح می شود امروز بیش از۱۸۰ واحد سیاسی در دنیا تحت عنوان دولت های مختلف در طبقه بندی نظام حکومتی و نگاه متفاوت مدعی اندیشه هستند حال سوال است در این طبقه بندی چرا امروز نام ایران به این میزان مطرح است چند سانترفیوژ زیر نظر آژانس و بازرسان آن اهمیتش در چیست.
وی افزود: اگر اهمیت غرب به ایران به خاطر قضیه هسته ای است در همین منطقه هستند کسانی که سلاح هسته ای نیز تولید کردند مانند هند و یا پاکستان که عنوان آن نیز جمهوری اسلامی است می گویند محض تروریست است پس چرا برای آنان قطعنامه صادر نمی شود.
جلیلی ادامه سخنانش را با بیان این مطلب که یکی از توفیقات نسل ما این است که در دوره ای قرار گرفته اند که اندیشه و نظامی با ماهیت متفاوت در ایران اسلامی شکل گرفته، متذکر شد: دعوای جهان بر سر اسم جمهوری اسلامی نیز نیست ماهیت این نظام آنها را این گونه فعال کرده تا هر آنچه دارند به کار بگیرند.
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی تأکید کرد: دو عنصر اساسی در ماهیت نظام جمهوری وجود دارد اینکه گفته می شود اندیشه اسلام ناب امروز در این سرزمین بروز و ظهور پیدا کرده است.
وی افزود: در چند قرن اخیر تمدن در غرب شکل گرفت که در برابر خودش تقریبا تمدن رقیبی نداشت و روز به روز بزرگ تر نیز شد اینها احساس می کنند بعد از چند قرن بی رقیبی یک رقیب تمدنی تحت عنوان گفتمان انقلاب اسلامی شکل گرفته است که نه تنها در زمینه های گوناگون مدعی است بلکه برای این حرف ها ادعای تحقق نیز دارد و حتی مدعی است می تواند در تحقق این حرف ها موفق نیز باشد.
جلیلی تأکید کرد: جمهوری اسلامی می گوید اجازه نمی دهیم کسان دیگری برای استقلال ما تصمیم بگیرند و آزادی ما را محدود کنند ولی غرب در کمال پررویی بیان می کند در مورد تحقیقات هسته ای ایران ما باید نظر بدهیم این ادعای مدعیان دمکراسی در قرن ۲۱ بدتر است ادعای حاکمان قرون وسطی است.
وی تصریح کرد: در اینجا اندیشه ای پیدا شده در غالی یک مفهوم متعالی غرب می داند اگر سازوکار یک ملت و آزادی آن را محدود کند به مقاصد خود می تواند دست پیدا کند. سند دشمنی غرب نیز سند رسمی فوریه ۲۰۱۵ است که به امضا اوباما رسیده است تحت عنوان سند استراتژی.
استراتژی امنیت ملی ۲۰۱۵ امریکا سند قانون جنگل است
جلیلی به مفاد این سند اشاره کرد و بیان داشت: در این سند آمده است سوال این نیست که آیا امریکا باید رهبر جهان باشد یا نه. سوال این است که ما چگونه رهبری کنیم این یعنی آزادی و استقلال را برای هیچ یک از کشورها جهان قائل نیستند.
وی افزود: در ادامه این سند آمده اگر من این را بیان می کنم در داخل با هم اختلافاتی داریم اما این اجماع ملی در ما وجود دارد که رهبری جهانی امریکا اجتناب ناپذیر و همیشگی است و بر پایه منافع ملی امریکا بنا شده است، اوباما گفته است ما نشان خواهیم داد برای این رهبری آنجا که لازم باشد یک جانبه اقدام نظامی خواهیم کرد هر که این سند را بخواند می بینید این سند مصداق عینی سند قانون جنگ است و این گواه ماهیت استکباری غرب است.
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی همچنین خاطرنشان کرد: دوستانی که می گویند عرصه سیاست خارجی عرصه واقعیت هاست و باید واقع بین باشیم این واقعیت ها را ببینند و بگویند این کشور استکباری با چه منطق و واقعیتی قابل اعتماد است.
وی تصریح کرد: در میان این اندیشه های قرون وسطی نظام جمهوری اسلامی ایران به صراحت بیان می کند آزادی محدود نمی خواهد آن کسانی که برای ما تجویز می کنند عرصه سیاست خارجه عرصه ارزش ها و ایدئولوژی نیست بروند سایت وزارت خارجه امریکا را بخوانند که نوشته ما به تعهدات به ارزش هایمان به چشم نقطه قوت نگاه می کنیم و اقدامات ما بر مبنای آن است این ارزش ها منبع قدرت ما هستند، در مقابل این نگاه امریکا ما نیز به ارزش هایمان پایبند بوده و اجازه محدودیت استقلال و آزادی نمی دهیم.
وی با تأکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی در این جهان حرف خود را می زند و می گوید برای استقلال خود ارزش قائل هستم گفت: تعریف پیروزی می گوید اگر دو اراده در مقابل هم صف آرایی کسی برنده می شود که اراده اش را تحمیل کند جمهوری اسلامی در هر مصافی اراده اش پیروز است که این را در دوران هشت سال دفاع مقدس و مبارزه با صدام در زمان انقلاب و فراری دادن شاه و حتی در تولید سوخت هسته ای ۲۰ درصد ثابت کرد غرب اکنون فهمیده است که این اراده شکل گرفته است.
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: غرب می فهمد رقابت گفتمان یعنی چه او می فهمد ایران قدرت و تحقق اندیشه اش را دارد و حتی قدرت تکثیر و پیشرفت آن را نیز دارد.
غرب از سانتریفیوژ نمی ترسد از قدرت نرم ما می ترسد
جلیلی در ادامه ابراز داشت: غرب از سانتریفیوژ ما و از نطنز و فردو نمی ترسد او از قدرت نرم جمهوری اسلامی و از نسل احمدی روشن ها می ترسد او از ارتباط وثیق جمهوریت واسلامیت می ترسد او از انتخاب ملت بر مبنای علوم دینی می ترسد او از فرهنگ شهادت و افتخار به شهادت می ترسد.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی نظام جدیدی تحت عنوان مردم سالاری دینی با محوریت ولایت فقیه ارائه داد اظهار کرد: جمهوری اسلامی بر مبنای همین گفتمان پیروزی های زیادی در منطقه به ارمغان آورده و غرب دیده و از تشکیل همین شجره طیبه نگران است.
دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی به منویات مقام معظم رهبری در تاریخ ۲۰ فروردین سال جاری اشاره کرد و آن را یک سخنرانی عالمانه خواند و بیان داشت: اولین گزینه امریکا گزینه نظامی بود آنان از اول انقلاب این گزینه را رونمایی کردند ولی دیدند نتیجه نمی گیرند و ۲۵ سال است جرئت نکردند سراغ این گزینه بروند آنان ولایت فقیه و اندیشه های انقلابی و منویات مدبرانه می ترسند.
جلیلی با اشاره به فرمایش رهبری مبنی بر اینکه بین ما و مردم اعتماد وثیق وجود دارد گفت: دشمن از این اعتماد دو طرف هراس دارد اینکه رهبری می فرمایند به امریکا بی اعتماد هستیم یک توهم نیست یک تجربه است که یک منطق روشن دارد؛ در سال ۸۹ نیز یک توافق هسته ای با همین غربی ها صورت گرفت و تأسیسات اصفهان و نطنز تعلیق شد دو سال و نیم گذشت آنها می خواست تعلیق به تعطیل شود و در نهایت تعطیل تبدیل به تخریب شود تجربه بارها به ما نشان داده که آنها قابل اعتماد نیستند.
۸۰۰ هزار بیمار به سوخت ۲۰ درصد احتیاج دارند
وی در ادامه با اشاره به برخی از اظهارات که می گویند ما نیاز به سوخت ۲۰ نداریم تصریح کرد: ۸۵۰ هزار بیمار در کشور به سوخت ۲۰ درصد هسته ای برای تولید دارو نیاز دارند همین ۳۰ و نیم درصد برای غرب زمانی اهرم فشار بود اما به تلاش دانشمندان هسته ای به جای رسیدیم که سوخت ۲۰ درصد ما برای دشمن تبدیل به اهرم فشار شد.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در پایان گفت: برای اینکه توافق بد صورت نگیرد باید عزم ملی داشت باید ملت در کنار دولت و مجلس حول ولایت تلاش کنند و نگذارند حق هسته ای ما پایمال شود و به دشمنان بفهمانند ملت ایران در دفاع از حقوق ملت خود جدیت دارد.
منبع:دانشجو
انتهای خبر /