به گزارش لنجانا به نقل از بصیرت،شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در راستای فرا رسیدن هفته بزرگداشت مقام زن در خصوص حضور زنان در استادیومهای ورزشی، اظهار داشت: «حضور زنان در ورزشگاه در صدر مطالبات زنان قرار دارد و اگر این امر صورت گیرد برای تشویق نیز برنامههایی نیاز خواهیم داشت.» در مورد این اظهار نظر باید به ملاحظات زیر توجه نمود:
۱- انقلاب اسلامی در حالی پا به عرصه ی ظهور گذاشت که حرفهایی برای تغییر جهان داشت. حرفهایی که دنیای به اصطلاح متمدن غرب را به چالش کشید. یکی از این مباحث تغییر نگاه کاربردی “لذت” در جامعه غربی بوده است. یکی از مباحثی که از ابتدای انقلاب بارها بر این مساله تاکید گردیده است که مقام معظم رهبری در بیاناتی در این خصوص فرمودند: «آن کسانی که لذّتجویی را یک امر مطلوب و یک ارزش میدانند– لذّت؛ «اصالت اللذت» همان سوغات فرهنگ غربی است؛ هرچه موجب لذّت بشود؛ خب، یکی با اعتیاد لذّت میبرد، یکی با شهوات جنسی لذّت میبرد، یکی با کتک زدن این و آن لذّت میبرد؛ هرچه مایهی لذّت کسی باشد، این را مباح میدانند- کسانی که این حرفها را ترویج میکنند، نمیشود در مقابل اینهابیتفاوت ماند. کسانی اباحهگری را ترویج میکنند. دستگاهها باید احساس وظیفه کنند.»
به نظر شما که مروج و مدافع این فرهنگ غلط غربی شده اید حضور خانم ها در ورزشگاه جز همان سوغات فرهنگ لذت جویی غرب است؟!! پس چرا شما در بالاترین دستگاه اجرایی مروج آن شده اید؟ خانم مولاوردی شما مسئول امور زنان و خانواده در جمهوری اسلامی هستید که الگوی زنان خود را بزرگترین زن عالم اسلام حضرت صدیقه طاهره(س) قرار داده است. پس چه میشود که به جای دفاع از حرکت به سمت کمال و معنویت زنان جامعه ایرانی از سرگرم شدن به هیچ و پوچ آنان در مراکز اختلاط با نامحرم سخن میگویید؟!
۲- نکته دیگر آنکه آیا وقت آن نرسیده است که ما مروج فرهنگ اسلامی خود و مدافع ارزش و باورهای درست خود باشیم؟ چرا باید بر رفتار غلط غرب در مواجهه با ارزش های زن پافشاری کنیم و این رفتار و گفتار خانم مولاوردی تداعی آن جمله معروف رئیس جمهور سابق اواخر دوران دهه ۷۰ بود که میگفت من سعی کرده ام که اسلام را با دموکراسی تطبیق دهم تا تضادی نداشته باشند. خانم ملاوردی چرا برای یک بار هم شده به فرهنگ غلط غرب حمله نمیکنید و نمیگوید که شما دارید راه را اشتباه میروید!
میدانید که تا نیمه دوم قرن بیست، اغلب زنان اروپا، حق رأی نداشتند. آن جاهایی هم که دمکراسی بود، زن حق صرف کردن مال خودش را نداشت. از دههی دوم- یعنی از سالهای هزار و نهصد و شانزده به بعد- آرام آرام در کشورهای اروپایی، تصمیم گرفتند که به زن حق اعمال نظر و تصرف در سرمایهی خود و حقوق اجتماعی متساوی با مرد بدهند. بنابراین، اروپا خیلی دیر از خواب بیدار شد و خیلی دیر مسئله را فهمید. حالا شما مدافع حقوقی هستید که غرب برای زنان تعیین کرده است؟!
۳- بدون شک نباید چنین نگاهی به مسایل زنان را از اغراض و مقاصد جناحی منزه نمود. متاسفانه در طول سالهای اخیر مطالبات و مسایل زنان مورد استفاده جریانهای سیاسی قرار گرفته و بالاخص جریان منسب به دوم خرداد در طول سالها تلاش نمود تا با در دست گرفتن پرچم احقاق حقوق زنان، رایهای آنان را برای صندوقهای انتخاباتی خود جمعآوری کند. حال با توجه به قرار گرفتن در سال انتخابات، بنظر میرسد تلاش برای باز کردن پای زنان در ورزشگاهها با اغراض جناحی و سیاسی معطوف به انتخابات مجلس دهم طرحریزی شده است که نباید از آن غافل بود.
۴- خانم مولاوردی ابتدا میگوید حضور زنان در ورزشگاه در صدر مطالبات زنان قرار دارد و بعد دوباره میگوید که باید نظرسنجی شود که ببینیم چه تعداد خواستار حضور زنان در ورزشگاه ها هستند. در این بار باید گفت شما با کدام کار کارشناسی عنوان کردهاید و سطح بندی نموده اید که در صدر مطالبات زنان باید حضور آنها در ورزشگاه ها باشد؟! فارغ از مسائل سیاسی که بر این موضوع وارد است به نظر شما کدام قشر از بانوان کشور ما خواستار حضور در ورزشگاهها هستند که شما این مطالبات را در صدر مطالبات جامعه زنان قرار میدهید؟ نه آنکه غالب درخواستکنندگان این موضوع از مرفهین جامعه هستند؟ همه مشکلات بانوان حل شده است و سرگرم کردنشان بزرگترین معضل جامعه از دید شما شده است؟
۵- چه خوب که به کلام بزرگانمان در این زمینه مراجعه میکردید و مروج نگاه حکیمانه آنان میبودید. در جایی که بزرگانی چون حضرت آیت الله جوادی آملی چنین میفرمایند: «ما خیال میکنیم کمال زن در این است که برای ما برود مدال بیاورد، کمال زن در مادر شدن است، در فرزند تربیت کردن است، کمال زن در اصلاح جامعه است، چرا عواطف در جامعه کم است، زن از همین حقیقت خلق شده است، به ما گفتند بیراهه بروید ما هم گفتیم چشم، فضیلت زن در این نیست، که زن و دختر ما برود پایش را دراز کند و یک کسی را بزند و برای ما مدال بیاورد، فأین تذهبون، به کجا داریم میرویم.» (خبرگزاری رسا)
خانم مولاوردی بارها در طی این چند سال رهبر انقلاب و مراجع به صراحت بر تحکیم بنیان خانواده و فرزند آوری تاکید داشته اند و نسبت به این روند اعتراض نموده اند. به نظر شما این مساله مهمتر است یا حضور تعدادی از بانوان در ورزشگاه؟به نظر نباید نسبت به ایجاد قوانین سهل الوسول تر برای بانوان جامعه در جهت تحکیم خانواده و فرزند آوری تلاش بیشتری از سوی این نهاد صورت گیرد؟
۶- یکی از مباحث اصلی ما در جامعه عدم اختلاط زن و مرد است، خصوصا در مکان هایی که امکان فساد در آنها بیشتر است. با خود فکر کرده اید که خیلی از مردم کشور ما حتی اجازه نمی دهند فرزندان پسرشان در ورزشگاه ها حضور پیدا کنند! آن هم به دلیل فضای غیر اخلاقی درون ورزشگاه ها و شعارهایی که گاه صداو سیما هم با قطع کردن صدای ورزشگاه از انتشار آن خودداری میکند. پس چطور انتظار دارید در حالی که فضای فرهنگی ورزشگاه ها هنوز آماده حضور بانوان کشورمان نیست به دست خود دختران جامعه خود را به سمت ابتذال بکشانیم.
در پایان این صبحت مقام معظم رهبری را یادآور می شوم که فرمودند: «مردم ما باید چشم و گوش خود را باز کنند. برگشت به سمت فرهنگ فاسد و منحط غربی، در جامعهی انقلابی و اسلامی ما محال و ممنوع است. ملت و مسئولان انقلاب ما، ممکن نیست اجازه دهند تا مجدداً رفتار و زندگی مردم به سمتی رود که فرهنگ فاسد غرب تزریق کرده بود و آن را بزور به این ملت تحمیل نموده بود.»(۱۵/ ۹/ ۶۸)
انتهای پیام/