به گزارش لنجانا به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کرمانشاه،عظیم عظیمی استفاده از بازیهای رایانهای را در دنیای کنونی غیر قابل اجتناب دانست و گفت: یکی از حسنهای استفاده از بازیهای رایانهای این است که زمینه آشنایی کودک با وسایل الکترونیکی را فراهم میکند.
یک روانشناس کودک و نوجوان با اشاره به جذاب بودن این بازیها گفت: هیجان این بازیها برای افراد و به خصوص کودکان زیاد است و از آنجایی که کودکان را مجذوب خود میکنند، میتوانند به شدت اعتیادآور باشند.
وی افزود: کارشناسان و صاحبنظران عرصه روانشناسی معتقدند میزان استفاده از بازیها نباید به اندازهای باشد که کودکان به آن عادت کنند.
عظیمی افزود: توصیه میشود استفاده از این بازیها به صورت کنترل شده و زیر نظر والدین باشد و والدین کودکان را پای کامپیوتر به حال خود رها نکنند.
این روانشناس کودک و نوجوان به والدین توصیه کرد: برای اینکه به کارهای خود برسند، با خیال راحت فرزندانشان را پای رایانه نگذارند، چراکه این کار میتواند باعث عادت آنها به این بازیها شود.
وی با بیان اینکه برخی از والدین فرزندانشان را ساعتها پای کامپیوتر و بازیهای رایانهای به حال خود رها کرده و با آرامش کامل به کارهای خود میرسند، گفت: این بازیها سرگرمی خوبی برای کودکان و نوجوانان نیستند و استفاده از آنها باید کنترل شده و زیر نظر والدین باشد.
عظیمی با اشاره به اینکه برخی از این بازیهای رایانهای سمت و سوی فرهنگی دارند، گفت: از آنجایی که این بازیها میتوانند با القائات خود سمت و سوی فرهنگی را در کودکان ایجاد کنند، توصیه میشود والدین بر استفاده فرزندانشان از این نوع بازیها نظارت داشته باشند.