به گزارش لنجانا به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)حسین محمدی دربارهاستفاده گسترده خمیر مرغ در برخی اصناف از جمله پخت کباب و حلیم،با بیان اینکه واحدهای کبابی تحت نظارت اتحادیه فعالیت میکنند و وزارت بهداشت نیز کنترلهای لازم را در این زمینه انجام میدهد، افزود: تمامی واحدهای صنفی در این اتحادیه کارت و گواهینامه بهداشت دارند که این موضوع تاییدی بر فعالیت استاندارد آنهاست.
محمدی ادامه داد: نظارتهای لازم بر واحدهای فروش کباب و حلیم اعمال میشود و آنها با داشتن کارت بهداشت، کاملا استاندارد و بهداشتی فعالیت میکنند.
رییس اتحادیه آش، حلیم، کباب و غذاهای سنتی تهران حال تاکید کرد: فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی در کشور رایج شده و به جای اینکه غذاهای سنتی و سالم ایران را به کشورهای اروپایی معرفی کنیم رو به روز استفاده از فستفود در کشور افزایش مییابد.
بنا بر این گزارش ، در پی ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآوردههای گوشتی از سوی سازمان غذا و دارو، فلاحتی، رییس انجمن صنایع فرآوردههای گوشتی ایران اعلام کرد که “طبق اخطار وزارت بهداشت خمیر در تولید سوسیس و کالباس از خمیر مرغ حذف شده است اما اگر استفاده از این محصول در فرآوردههای گوشتی مشکل بهداشتی دارد باید استفاده از این محصول در اصناف نیز ممنوع و جلوی آن گرفته شود”.