به گزارش صدای لنجان؛ حجت الاسلام مسعود سرافراز ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه فولادشهر اظهار کرد: مهم ترین مناسبت این ایام، ولادت باسعادت حضرت ثامن الحجج امام رضا(ع) است که کشورمان این افتخار را دارد که مهمان این امام بزرگوار است و به تعبیر امام خمینی(ره) آستان قدس مرکز ایران است.
امام جمعه فولادشهر تشریح کرد: یک نکته درباره امام رضا(ع) عرض میکنم که مأمون با دعوت از امام رضا(ع) برای ولایتعهدی در پی ایجاد بحران برای حضرت بود؛ بحرانِ سازش کردن امام با دستگاه مأمون، بحرانِ پذیرش مشروعیت حکومت مأمون، بحرانِ متهم کردن حضرت به دنیا طلبی و… ولی امام رضا (ع) با تدبیر الهی این بحران را تبدیل به فرصت کرد و با استفاده از تریبون خلافت با زبانی کاملاً منطقی حقانیّت مکتب اهل بیت(ع)را بر مسند نشاند.
وی با اشاره به ادعای برخی از افراد معلوم الحال سیاسی درخصوص عدم ورود رهبری در کارهای اجرایی خاطرنشان کرد: یکی از شبهاتی که در مقاطع مختلف و به شیوه های گوناگون بارها طرح شده در خصوص چرایی عدم ورود رهبری در حوزه های اجرایی است. این شبهه معمولاً زمانی که ناکارآمدی حوزه های اجرایی اوج می گیرد و موجب تشدید نارضایتی افکار عمومی می شود، جدیتر شده و بیشتر اذهان مردم را با خود درگیر می کند.
خطیب نماز جمعه فولادشهر تصریح کرد: اکنون نیز و در زمانه ی فرافکنی های بی انصافانه برخی از افراد و جریان های سیاسی معلوم الحال، این شبهه به شکل های مختلف در گفتگوها شنیده شده و یا در فضای مجازی دیده می شود اما این شبهه از جوانب مختلفی مورد نقد و پاسخ است.
وی افزود: در ساختار نظام جمهوری اسلامی، نوعی تقسیم وظایف میان ارکان مختلف شکل گرفته که بر مبنای آن وظایف و مسئولیت های هر یک از مسؤولان و ارکان نظام تعیی نشده است. بر این اساس مطابق «اصل پنجم» قانون اساسی، ولایت مطلقه امر و امامت امت، بر عهده ولی فقیه بوده و دیگر مسؤولان کشور هرکدام وظایف و مسؤولیت هایی بر عهده دارند.
سرافراز متذکر شد: اِعمال قوه مجریه جز در اموری که در این قانون مستقیم برعهده رهبری گذارده شده، از طریق رئیس جمهور و وزرا است و نیز «اصل یکصد و سیزدهم» نیز تصریح می کند پس از مقام رهبری، رئیس جمهور عالیترین مقام رسمی کشور است و مسؤولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیم به رهبری مربوط می شود، بر عهده دارد.
امام جمعه فولادشهر تشریح کرد: حوزه های اجرایی و قانونگ ذاری درکشورمان براساس قانون اساسی در بخش اقتصاد متولی مشخصی غیر از رهبری دارد که باید پاسخگوی وظایف و اختیارات خود باشند.
وی افزود: آنچه در اینجا به اختصار بیان شد به این معنا نیست که رهبری به حل مشکلات مردم بی اعتنا بوده و برای آن کاری نکرده باشند بلکه در میان مسؤولان عالی رتبه نظام، بیشترین تأکید بر حل این مشکلات را از زبان امام خامنه ای شنیده ایم و بارها معظم له مسئله اصلی کشور را «اقتصاد» دانسته و به بازگویی «گله مندی های مردم» در جمع مدیران اجرایی پرداخته اند.
خطیب نماز جمعه فولادشهر یادآور شد: فعالیت های خدمت ر سانی نهادهایی چون بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص)، بسیج سازندگی، کمیته امداد امام خمینی (ره) در سرتاسر کشور به ویژه نقاط محروم نشان از دقت نظر معظم له در حل مشکلات مردم دارد، البته امکانات مادی و سرمایه ای این دستگاه ها در مقایسه با کلیت دولت و قوه مجریه قابل مقایسه نیست و نمی توان انتظار داشت همه نارسایی ها و کم کاری های دیگران را جبران کنند.
وی با توجه به اظهارات برخی از افراد برای مذاکره مجدد تشریح کرد: در موضوع برجام نیز باید گفت رهبر معظم انقلاب به صراحت از مخالفت خود با محصول مذاکرات سخن گفتند و از دستگاه های مسؤول خواستار مراقبت دقیق و لحظه به لحظه شدند و ایشان به صراحت فرمودند که محصول مذاکرات که در قالب برجام شکل گرفته است، دچار نقاط ابهام و ضعف های ساختاری و موارد متعدّدی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظه به لحظه، می تواند به خسارت های بزرگی برای حال و آیندۀ کشور منتهی شود.
امام جمعه فولادشهر خاطرنشان کرد: یکی از تجربیات برجام این بود که به مردم و نخبگان ایران ثابت کرد کلید مشکلات اقتصادی و معیشتی را باید در داخل کشور جستوجو کرد، نه در ارتباط با غرب.
وی برجام را خسارتی عظیم در کشور دانست و اظهار کرد: برجام نشان داد راه پیشرفت کشور و بهبود وضع زندگی مردم، توجه به داخل است، نه دشمنانی که مدام در منطقه و جهان در حال مانعتراشی برای ایران هستند.
سرافراز در واکنش به افرادی که درصدد هستند کم کاری دیگر نهادها را بر گردن رهبر معظم انقلاب بندازند، یادآور شد: بعضی ها دوست می دارند همینطور بگویند؛ فلان تصمیم ها بدون نظر رهبری گرفته نمی شود. نه، اینطور نیست، مسؤولان در بخش های مختلف، مسؤولیت های مشخصی دارند، در بخش اقتصادی، در بخش سیاسی، در بخش دیپلماسی، نمایندگان مجلس در بخش های خودشان، مسؤولان قوه ی قضائیه در بخش خودشان، مسؤولیتهای مشخصی دارند و در همه ی اینها رهبری نه می تواند دخالت کند، نه حق دارد دخالت کند، نه قادر است دخالت کند، بله، آنجایی که اتخاذ یک سیاستی منتهی خواهد شد به کج شدن راه انقلاب، رهبری ورود پیدا می کنند.
انتهای پیام/