به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای لنجان، علی وحدتی ظهر امروز در نشست شورای اداری شهرستان لنجان اظهار کرد: برای مقابله با رشد سرسامآور بیماریهای غیر واگیر باید برنامههای ویژهای اجرا شود که اولین گام این برنامه ایجاد یک فرهنگ مناسب و افزایش سطح سواد سلامت در جامعه است.
وی مدیریت سلامت را لازمه یک جامعه سالم دانست و خاطرنشان کرد: به ازای هر دو هزار و ۵۰۰ نفر یک مراقب سلامت در لنجان نظر گرفته شده است که مراکز خدمات جامعه سلامت و تیمهای پزشکی مستقر مسؤولیت رصد و مداخله در امور سلامت این افراد را بر عهده دارند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنجان با اشاره به اینکه سطح دوم سلامت در طرح نظام تحول، سیستم ارجاع به متخصص است، یادآور شد: این طرح به منظور جلوگیری از موازی کاری و پرداخت هزینههای اضافی در حوزه سلامت است و در این طرح با ارائه خدمات مختلف مانع از رجوع چندین و چندباره بیماران به متخصصان خواهد شد.
وحدتی با بیان اینکه ثبت اطلاعات سلامت مردم در پرونده الکترونیک سلامت ضروری است، متذکر شد: ثبت اطلاعات به صورت کامل در این نرمافزار علاوه بر مدیریت صحیح سلامت سبب میشود هر یک از افراد با داشتن یک کارت سلامت به راحتی کلیه اطلاعات سلامت خود را در اختیار کارشناسان مربوط قرار دهند.
وی با اشاره به طرح خطرسنجی و خدمات درمانی که به صورت رایگان در اختیار مردم قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: طرح مذکور با فشار سنجی و انجام آزمایشهای قند خون، احتمال بیماریهای قلبی و عروقی را برای افراد بالای ۳۰ سال تخمین میزند و سپس با توجه به نتیجه آزمایشها، مشاوره و پیگیریهای لازم انجام میگیرد.
انتهای پیام/فارس