به گزارش لنجانا به نقل از دانا، سایت صهیونیستی «فیس بوک» یکی از محورهای سخنان چندوجهی و غیرکارشناسی وزیر ارشاد در حاشیه یک صبحانه کاری بود. علی جنتی، درباره فیلتر شدن شبکههای اجتماعی اسرائیلی-آمریکایی در ایران گفته است: «در دنیا حدود 700میلیون نفر در فیس بوک هستند و در خود کشور ما نیز 4میلیوننفر عضو این شبکه اجتماعی هستند» و ادامه داده است که «در محیطی محدود محصور» شده ایم و «هیچ ارتباطی با دنیا نداریم».
این در حالی است که مارک زاکربرگ، موسس و مدیرعامل شرکت آمریکایی فیسبوک که جایزه تاثیرگذارترین صهیونیست جهان را از دستان رئیس رژیم صهیونیستی دریافت کرده است، تعداد کاربران و به عبارت دقیق تر برده های فیسبوک را در ابتدای سال 1013 میلیادی، بیش از یک میلیارد و 300 میلیون نفر عنوان کرده بوده که بر اساس ادعای وزیر ارشاد ایران، بیش از 600 میلیون نفر از کاربران فیسبوک در یک سال اخیر حذف شده و یا به نوعی از این سایت اسرائیلی خارج شده اند.
پیش از این نیز گزارشات متعددی از حذف حساب هایی کاربری آزاداندیشان جهان منتشر شده بود که حداکثر خروج و اخراج 400 میلیون نفر را تایید می کرد که با اعلام وزیر ارشاد مشخص شد این آمار بیش از اینها بوده و کاهش ارزش 36 درصدی سهام فیسبوک در ابتدای سال گذشته میلادی، امسال با شدت بیشتری خود را نشان خواهد داد.
البته در دفاع حمله گون وزیر ارشاد از فیسبوک نکته دیگری نیز وجود دارد که محل ابهام است و آن اینکه آیا وزیر ارشاد جمهوری اسلامی ایران با مدیران فیسبوک ارتباط خاصی دارد که تعداد عددی کاهش کاربران این سایت به همراه تعداد دقیق کاربران ایرانی آن را از او گرفته است؟ و وزیر ارشاد چرا خود را در تملک فیسبوک در آورده است تا با فیلتر شدن آن احساس کند محصور شده است؟
شایان ذکر است که پیش از این نیز اوباما و همسرش از عضویت فرزندانشان در فیسبوک ابراز نگرانی کرده بودند و اتحادیه اروپا طی گزارشی اعلام کرده بود که «فیسبوک هم مرده و هم دفن شده است».