خضری ادامه داد: روغن ترانس و اسید چرب روغن پالم بالاست و مصرف آن سبب گرفتگی عروق قلب و مغز ، سرطان و سکتههای مغزی و قلبی در افراد میشود.
وی عنوان کرد: برطبق ماده ۳۲ برنامه پنجم سیاستگذاری سلامت که دبیر آن وزیر بهداشت است شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزیر را مکلف به اجرای قوانین حوزه سلامت کرده و در همین راستا میزان مجاز سموم و اسید چرب در غذا با نظارت وزارت بهداشت باید صورت گیرد.
خضری تاکید کرد: مصرف روغن پالم یک زنجیره غذایی بزرگ به حساب میآید، به طوری که ۱۲ وزارتخانه و سازمان با آن مرتبط بوده و وزارت بهداشت به عنوان مسئول کیفی و وزارت صنعت مسئول کمی مواد غذایی مختلف از جمله روغن پالم است.