رئیس هیات ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان در گفتگو با لنجانا با اشاره به لزوم توجه بیشتر مسئولان به ورزش های بومی محلی گفت: بازی های بومی محلی متاسفانه در حاشیه قرار گرفته است.
اسدی با توجه به کم مهری برخی از نهادها نسبت به ورزش های بومی محلی تاکید کرد: مظلومیت ورزش های بومی محلی زمانی خود را نشان می دهد که فرماندار وقت یکی از شهرستان های استان به خاطر مبلغ ۲۰ میلیون تومان میزبانی جشنواره ورزش های بومی محلی و عشایری بسیج کشور در آن شهرستان را لغو می کند!!
رئیس هیات ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان ادامه داد: حال در این جا یک سوال اساسی از این شخص مسئول مطرح است، آیا شما برای سایر عرصه های ورزشی و هنری هم به این میزان اقبال نشان می دهید؟!
اسدی با اشاره به برگزاری هفتمین جشنواره ورزش های بومی محلی و عشایری بسیج کشور در لنجان تصریح کرد: باتمام این تفاسیر و با استقبال خوبی که از طرف مسئولان شهرستان لنجان به ویژه بخش باغبهادران صورت گرفت میزبانی این جشنواره به لنجان محول شد.
وی با بیان اینکه بازی های بومی محلی بخشی از فرهنگ و اقلیم ما را تشکیل می دهد یادآور شد:این بازی ها سرشار از حماسه، ایثار و جوانمردی است و نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
اسدی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود اقوام مختلف در سراسر کشور، بازی بومی محلی در استان اصفهان از رونق بیشتری برخوردار است متذکر شد: در استان اصفهان به علت تنوع فرهنگی و حضور اقوام غیوری نظیر بختیاری، قشقایی و عرب و نیز وجود بیش از ۷۵ درصد ییلاقات عشایری کشور در این منطقه، سبب شده تا این ورزش ها از رونق بیشتری برخوردار باشد.
رئیس هیات ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی استان اصفهان در پایان افزود: بنده به نوبه خودم از تمامی عزیزان به ویژه مهندس بهمنی، مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری اصفهان که پیرو منویات رهبر معظم انقلاب و در جهت احیا و توسعه ورزش های بومی گام برداشته اند تشکر می کنم و امیدوارم روزبه روز شاهد توسعه این ورزش ها در کشور باشیم.
به گزارش لنجانا، خبرها حاکی از آنست که پیش از این شهرستان مبارکه برای میزبانی هفتمین جشنواره ورزش های بومی محلی و عشایری بسیج کشور انتخاب شده بود که در نهایت شهرستان لنجان میزبانی این دوره از مسابقات را برعهده گرفت.
انتهای پیام/