به گزارش پایگاه خبری تحلیلی لنجانا، پروفسور سمیعی جراح معروف مغز و اعصاب گفت: هنوز اثبات نشده امواج موبایل یا سایر امواج برای بدن ضرر داشته باشد.
چه کنیم در سنین بالا دچار سکته مغزی نشویم؟
عوامل زیادی در سلامت بدن در سنین بالا مهم است. تغذیه ما با بالا رفتن سن بسیار موثر است. زمانی ما متوجه بیماری در سلولهای مغزی میشویم که دچار سکته شدهایم. در حالی که باید ۲۰ سال قبل به فکر تغذیه مغز باشیم.
اگر بتوانیم از سنین ۳۵ تا ۴۰ سال بعد مواظب تغذیه، چربی، فشار خون و مسایل دیگر باشیم که عروق بدن خسته نشوند، مطمئنا در سنین بالا با دقت و تمرکز بالا میتوانند زندگی کنند. این نصیحت من برای کسانی است که علاقمند به سلامت خود هستند.
ضرر امواج موبایل برای مغز و اعصاب چقدر است؟
امواج موبایل تنها امواجی نیست که اطراف ما وجود دارد. هزاران نوع امواج میآیند و در بدن ما رد میشوند و ما نمیبینیم. شاید به همین دلیل اعتماد به ضرر رسانی آن نداریم. تاکنون ثابت نشده که امواجی که در اطراف ما هست، ضرر زیادی برای بدن دارد یا ندارد. این کار یعنی اثبات یا رد این موضوع بسیار مشکل است.
از این لحاظ نمیگویم اثری ندارد، همه امواج که از بدن ما رد میشوند، حتی دو انسان که مقابل همدیگر هستند یا به همدیگر بر میخورند، یا به هم علاقمند میشوند یا با همدیگر تعامل فکری دارند یا احساسات نسبت به همدیگر دارند امواج دارند.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/