به گزارش لنجانا ؛در معارف دینی بر دانش اندوزی تاکید فراوانی شده است و به انسان سفارش شده که از گهواره تا گو دانش بجوید.
با توجه به اهمیت اسلام به علم و علم آموزی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی «رحمۀ الله علیه» با درک عمیق از مشکلاتیکه در اثر بی سوادی مردم در جامعه اسلامی بروز و ظهور مییابد، طی فرمانی موضوع بسیج سوادآموزی را صادرفرمودند.در هفتم دی ماه سال ۱۳۵۸ سازمان نهضت سوادآموزی با هدف با سواد کردن خیل عظیم بیسوادان کشور تشکیل شد. رهبر کبیر انقلاب اسلامی طی پیامی به ملت شریف ایران ، اقشار مردم را به مبارزه ی فراگیر با نقیصه بی سوادی فرا خواندند و از
مسئولان خواست تا آموزش و پرورش با تمام امکانات بپا خیزد و ریشه بی سوادی را از بن برکنند. بر همین اساس سازمان نهضت سوادآموزی به عنوان یک نهاد انقلابی تأسیس شد.
«فاطمه میرجلیلی» متولد ۱۳۴۳ و ساکن یزد که از برکت نظام اسلامی و کمک های نهضت سواد آموزی اکنون دانشجوی مقطع کارشناسی است در گفتگو با خبرنگار یزدندا ماجرای باسواد شدن خود را اینگونه شرح داد: من کلاس اول ابتدایی را در دوران پهلوی در مدرسه «سلطون شیخداد» با زحمت فراوان گذراندم زیرا خانه ما تا محله شیخداد فاصله داشت و آن زمان هم وسیله نقلیه نبود و من مجبور بودم کل هفته را خانه پدربزرگم بمانم.
وی اظهار کرد: شرایط سخت تحصیل و همچنین الزام به شرکت بدون چادر و حجاب در مدرسه باعث شد از ادامه تحصیل انصراف دهم.
میرجلیلی افزود: بعد از پیروزی انقلاب و فراهم شدن امکان تحصیل بنده با وجود چهار فرزند و مشغله زندگی تحصیلات خود را از سر گرفتم و تا مقطع کاردانی در رشته مدیریت خانواده پیش رفتم که در این بین وقفه های زمانی هم وجود داشت.
بانوی با اراده یزدی اذعان کرد: بنده هنرهایی مانند آرایشگری، خیاطی و قالی بافی را نیز به برکت باسوادی کسب کردم.
وی که هم اکنون ترم دو رشته مدیریت خانواده مقطع کارشناسی در دانشگاه هلال احمر است گفت: به دلیل ابتلای پدرم به بیماری سرطان درس را در مقطع کاردانی رها کرده و به نگه داری از ایشان پرداختم اما چند سالی بعد از فوت پدرم دوباره به ادامه تحصیل روی آوردم.
فاطمه میرجلیلی با اشتیاق خاصی که در صدایش موج می زد از همسر مهربانش و همراهی های ایشان اینگونه برایمان گفت: همسرم خیلی مهربان است و اگر همراهی او نبود هرگز نمی توانستم موفق شوم او همیشه مرا در این راه تشویق و همراهی می کرد.
وی ادامه داد: همسر من خیلی بااستعداد است او هم تا کلاس دوم ابتدایی خوانده بود و بعد با شرکت در کلاس های سوادآموزی سیکل گرفت اما به بهترین نحو کتاب مطالعه می کند و به ریاضیات و حسابداری واقف است.
فاطمه میرجلیلی که به نوعی یک خانواده تحصیل کرده و جویای علم دارد ادامه داد: دو فرزند، عروس و دامادهایم تا مقطع کارشناسی ارشدو دو فرزند دیگرم تا مقطع کارشناسی ادامه تحصیل داده اند.
منبع:دانا
انتهای پیام/