به گزارش لنجان نا،ضیافت افطار ریاست جمهوری در حالی که ظاهرا قرار بود مانند سال گذشته به صورت جداگانه برای اصلاح طلبان و اصولگرایان برگزار شود، با یک تصمیم عجیب و کاملا بی سرو صدا به صورت مشترک برگزار شد تا دست کم انتقاد وارده در خصوص خط کشی سیاسی دولت در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت پاسخ داده شود.
در این مراسم غلامسحین کرباسچی،دبیرکل حزب کارگزاران که یکی از سخنرانان این محفل بود، در اظهارات خود خواستار تشکیل مرکز گفت و گوی ملی شد و گفت که «همان طور که در مذاکرات سیاست خارجی با انسجام پیش میرویم میتوانیم در سیاست داخلی هم با گفت و گو و مذاکره به توافقاتی برسیم.
کرباسچی در ادامه جلسه میرحسین موسوی را به سید مظلوم تعبیر کرد که این اقدام او با واکنش شدید برخی افراد از جمله محسن کوهکن همراه بود.
البته چنین رفتاری از نایب رئیس جبهه پیروان دور از انتظار نبود چرا که کوهکن چندی پیش در جلسه شورای مرکزی جبهه پیروان عنوان کرده بود که طرح برخی اصلاحطلبان برای ائتلاف با اصولگرایان معتدل عملی و امکانپذیر نیست.
به گزارش لنجانا نایب رئیس جبهه پیروان با تاکید بر اینکه من ائتلاف اصولگرایان و اصلاحطلبان معتدل را بعید میدانم عنوان کرده است: مجموعه اصلاحطلبان معتدل با جریان فتنه موافق نبودند اما هیچگاه هم حاضر نشدند در مورد آن اعلام موضع صریحی بکنند زیرا اگر موضع خود را روشن میکردند با چالشهای داخلی مواجه میشدند.
حال در اینجا چند سوال اساسی از آقای کوهکن مطرح است:
چگونه است کسی که خود را منتسب به جریان اصول گرایی میداند و سال های متمادی بر کرسی نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی ایفای نقش نموده و چندی پیش صراحتا اعلام نموده که طرح برخی اصلاحطلبان برای ائتلاف با اصولگرایان امکان پذیر نیست، حال دست همکاری و همراهی به سمت طیف اصلاحات در شهرستان دراز کرده است؟
آقای کوهکن مگر شما اخیرا با موضع گیری نسبت به سخنرانی دبیر کل حزب کارگزاران در ضیافت رئیس جمهور مبنی بر تطهیر سران فتنه،نگفته اید که ما تنها به احترام شخص رئیسجمهور در جلسه ماندیم و بهتراست تشریفات رئیسجمهور اجازه قانون شکنی در مراسمی که رئیسجمهور میزبان آن است را به کسی ندهد.
در اینجا باید این سوال را پرسید اگر منظورتان از قانون شکنی مطرح کردن سران فتنه و تطهیر آنان است،مگر نمیدانید برخی افرادی که دست همکاری به سمت آنها دراز کرده اید داعیه دار چنین مسائلی هستند!؟
حقیقتا این تناقض جای بسی تامل دارد که چرا با وجود استدلال اعضای جبهه پیروان مبنی بر اینکه نباید به طرف مقابل(اصلاحطلبان) خوش بین بود و ائتلاف با آنان امکان پذیر نیست حاضر شدید بر خلاف خطوط قرمز جبهه خود به همکاری با این طیف در شهرستان بیندیشید؟
امیدواریم که در آینده ای نه چندان دور شاهد روشنگری حضرت عالی در این خصوص باشیم.
انتهای پیام/
احسنت
یا رومی روم یا زنگی زنگ
ایول دکتر جون
جمع کردن رای با چه قیمتی
با سلام متاسفانه با توجه به عملکرد سه دوره قبلشان نشان دادنند که منافع حزبی و شخصی، بر اصول که متکی بر ارزشهای انقلاب است ارجحیت دارد به عنوان مثال سکوت در فتنه ۸۸ ،یا زمانی که در دوره پنجم مجلس رد صلاحیت شد طرفداران ایشان بر علیه شورای نگهبان راهپیمایی غیر قانونی کردنندویا انتصاباتی که در شهرستان در زمان مسئولیتش صورت گرفت نشان از رابطه به جای ضابطه بودو….وخدا بهتر می داند .
بعید نیست.
هدف تقویت ثروت ها و قدرت هاست.
قیمت آن مهم نیست
هم جناح شدن با فتنه گران که چیزی نیست…..
والا