به گزارش لنجانا،محمد رجایی گفت: از زمانی که انسان شروع به کشت محصولات زراعی و باغی کرد مبارزه با آفات را نیز در دستور کار خود قرار داد و این در حالی بود که کشاورزان تنها تعداد معدودی از آفات را میشناختند و در مقابل آنها راهکار مقابله اصولی نداشتند.
وی افزود: آفاتی همچون موش، ملخ و سن از جمله آفاتی بودند که تنها روش مرسوم در آن ایام مبارزه فیزیکی و مکانیکی با حذف مستقیم آفات بود که از جمله آنها میتوان به جمعآوری حشرات مانند سن گندم و یا حفر خندق در مسیر ملخهای مهاجر اشاره کرد.
مدیر جهاد کشاورزی لنجان با اشاره به اهمیت آموزش کشاورزان جهت ارتقای سطح علمی و عملی آنها تصریح کرد: با توجه به اهمیت کشاورزی در شهرستان لنجان برنامهریزی و سیاستگذاریهای لازم برای آموزش و تدوین برنامه سالانه مبارزه با آفات و کاهش خسارت در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته است.
وی با اشاره به اهمیت مبارزه با ملخ در شهرستان لنجان اضافه کرد: همه ساله اداره جهاد کشاورزی شهرستان لنجان، ضمن سرکشی به مناطق آلوده شهرستان، به محض فعال شدن، آنها را شناسایی و طرح مبارزه با ملخ را آغاز میکند.
رجایی با بیان اینکه سال گذشته در مبارزه با آفت ملخ شهرستان لنجان عملکرد خوبی داشته است، ادامه داد: عدم بررسیهای کارشناسانه و همچنین مبارزه با آفت ملخ، سبب میشود ملخها پس از استفاده از مراتع به مزارع و باغات حمله کنند که این امر باعث خسارات فراوانی به کشاورزان میشود.
وی با اشاره به اینکه مهاجرت ملخها بسیار خطرناک است، بیان کرد: طرح سمپاشی و مبارزه با این آفت با هدف کنترل آن در شهرستان لنجان از منطقه بازیافت تا روستای چم حیدر با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیون ریال اجرایی شد.
منبع:فارس انتهای پیام/