به گزارش لنجانا به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر مسعود حبیبی در این جشن شکرانه با بیان چگونگی راهاندازی این مرکز گفت: سال گذشته اقدامات لازم برای راهاندازی این مرکز انجام شد و توانستیم با جلب نظر مسئولان جمعیت هلال احمر مرکز ناباروری رویش را احداث کنیم.
وی با بیان اینکه سعی داشتیم تا به پاسداشت اعتماد بزرگ جمعیت هلال احمر، پژوهشکدهای در شان ایران احداث کنیم، گفت: در کنار این مرکز ناباروری سعی کردیم که مرکز اقامت رفاهی بیماران را نیز احداث کنیم که در آیندهای نه چندان دور این مرکز اقامتی احداث میشود.
به گفته حبیبی، مراحل ساخت بیمارستانی در محوطه مجتمع دارویی و درمانی هلال نیز ادامه دارد و به زودی تکمیل میشود.
هر ساله 17 درصد به جمعیت زوجهای نابارور اضافه میشود
به گزارش ایسنا، همچین دکتر چوبینه، رئیس مرکز ناباروری رویش نیز با بیان اینکه بر اساس آمارهای قدیمی هم اکنون سه میلیون زوج نابارور در کشور وجود دارد که هر ساله 17 درصد نیز به آن اضافه میشود، به اتخاذ سیاستهای افزایش جمعیت اشاره کرد و گفت: اگر مسائل مالی و بیمهای درمان زوجهای نابارور حل و فصل شود میتوانیم پنج الی شش میلیون نوزاد به جمعیت کشور اضافه کنیم که این مسئله بسیار مهم است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت تکنیک تشخیص ژنتیکی قبل از لانه گزینی گفت: در حال حاضر این تکنیک به عنوان تکنیک همسو با درمان ناباروری مورد توجه قرار گرفته است و سعی داریم با شناخت اختلالات ژنتیکی و حذف این اختلال قبل از لانه گزینی فرزندی که اختلال کوروموزومی ندارد را به دنیا بیاوریم.
وی با اشاره به پتانسیلهای زیاد مرکز رویش گفت: در حال حاضر 80 خانواده از 250 زوج مراجعه کننده به مرکز رویش در انتظار تولد فرزندشان هستند و این مراسم به شکرانه تولد اولین فرزند مرکز رویش که «امیرعباس» نام دارد، برگزار شد.
عوامل موثر در ناباروری
وی با بیان اینکه افزایش سن ازدواج، تغییرات آب و هوایی و تغذیه تاثیر زیادی بر روی ناباروری افراد دارد، گفت: عوامل زیادی در ناباروری افراد تاثیر دارد که باید بررسیهای گستردهای در زمینه تعیین علل عمده صورت بگیرد، اما آنچه که مهم است اینکه به دلیل پیشرفت گسترده ایران در درمان ناباروری در دنیا و ارزان بودن خدمات و همچنین تقارن دینی و فرهنگی با کشورهای همسایه سبب شده است که تعداد زیادی از زوجهای نابارور منطقه برای درمان به کشور ما سفر کنند.
وی در مورد هزینههای درمان زوجهای نابارور نیز با بیان اینکه باید خدمات درمانی این زوجها تحت پوشش بیمهای قرار گیرد و راهکارهای حمایتی از این افراد اتخاذ شود گفت: روشهای درمانی از 300 هزار تومان آغاز و تا پنج میلیون تومان ادامه دارد که با حمایت از این زوجها میتوانیم علاوه بر پیگیری استراتژی افزایش جمعیت به خانوادهها نیز کمک کنیم تا محیطی شاد و آرامتر داشته باشند.