به گزارش صدای لنجان؛کلسیم به طور عمده در فرآوردههای لبنی وجود دارد، البته در برخی سبزیجات هم میتوان کلسیم یافت. (گروهها به ترتیب از زیاد به کم مرتب شده اند):
پنیر سفت
پنیر آبی
پنیر نرم
پنیر سفید، خامۀ تازه، ماست و شیر
میوه و سبزیجات خشک، شکلات، صدف، خرچنگ، سبزیجات تازه (کلم، تره فرنگی، بروکلی)
میوههای تازه (انگور فرنگی سیاه، پرتقال، کیوی)
و در بعضی از آب معدنی ها.
توصیه:
اگر نیاز به کلسیم دارید، فقط پنیر نخورید. برخی از پنیرها مضرند و حاوی مقدار زیادی چربی و نمک هستند. با خوردن سبزیجات، شیو دریافت کلسیمتان را متنوع کنید.
اگر کمبود کلسیم دارید، برچسب روی آبهای معدنی را بخوانید، روی این برچسبها میزان کلسیمشان قید شده است.
جذب کلسیم بستگی به میزان ویتامین D دارد. پزشک میتواند برای دریافت بهتر کلسیم، ویتامین D+ کلسیم تجویز کند.
اگر مکملهای کلسیمی مصرف میکنید، به خاطر داشته باشید که این مکملها ممکن است جذب برخی داروها را مختل کنند (مانند آنتی بیوتیک ها). در این صورت، برای پیشگیری از اختلاط دارویی، با پزشکتان مشورت کنید.
انتهای پیام/