به گزارش صدای لنجان؛ حجت الاسلام مسعود سرافراز ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه فولادشهر با تاکید بر ضرورت تحکیم بنیان خانواده ها اظهار کرد: در محیط خانواده گاه یکی از همسران و یا هر دو در اثر ناآگاهی، سخن نادرست پدر، مادر و یا دوستان خود را ملاک قرار می دهند و در برابر بیان متین و متقن همسر ایستادگی می کنند و به این ترتیب، زمینه را برای مشاجرات بعدی فراهم می کنند.
امام جمعه فولادشهر افزود: همسر شایسته از آیه شریفه ی « هُنَّ لِباسٌ لَکُم و أنتُم لِباسٌ لَهُنَّ »؛ زنان لباس شما مردان و شما لباس آنان هستید، الهام می گیرد و با تمام وجود می کوشد زمینه آراستگی همسر خود را فراهم سازد و البته در این مسیر، او را از نقاط ضعف و رفتار نامطلوب آگاه می کند تا در اصلاح آن ها تلاش کند.
وی با اشاره به درپیش بودن سالروز حماسه عفاف و حجاب در مسجد گوهرشاد تصریح کرد: مقوله عفاف و حجاب حاصل بروز و ظهور عملى دو فضیلت «حیاء» و «غیرت» است این دو از نشانه هاى اصلى ایمان است و بدون آن ایمان معنایى ندارد.
خطیب نماز جمعه فولادشهر با بیان اینکه بدپوششى، بیمارى بدخیمِ جوامع بشرى امروز است، تصریح کرد: پشت سر موج بدپوششى و بدحجابى، توطئه و تلاش دشمن به خوبى دیده مى شود و فراموش نکنیم که تمدن غرب بعد از رنسانس و انقلاب صنعتى، براى دو هدف عمده، زندگى بانوان را به طور کلى متحول کرد که این اهداف عبارت است از ارضاء جنسى آسان و داشتن نیروى کار ارزان!
وی با توجه به نقش موثر آحاد جامعه در حفظ عفت عمومی خاطرنشان کرد: اگر امروز شیرمردانى داریم که مدافع حرم حضرت زینب(س)اند، شیرزنانى هم داریم که مدافع حریم حضرت زینب(س) هستند.
سرافراز تشریح کرد: در غرب علیرغم موج سنگین اسلام هراسی و اسلام ستیزی و با وجود تخریب گسترده علیه حجاب و عفاف، موج انتخاب حجاب فوقالعاده زیاد است و بطور متوسط روزانه ۱۰نفرمححبه می شوند که بسیاری از این افراد زنان تحصیل کرده و فرهیخته اند. دلیل این ادعا هم تصویب قانون منع حجاب در کشور باصطلاح مهد دموکراسی یعنی فرانسه است.
امام جمعه فولادشهر با اشاره به شرایط نامطلوب گسترش ویروس کرونا در جهان به ویژه کشورمان در روزهایی اخیر متذکر شد: در چند ماه گذشته چقدر در بخش های خبری از وضعیت بیمارستان ها، خسته شدن پرسنل، پر شدن یمارستان ها در شهرهای قرمز، گفتگو با بیماران بدحال، بیماران معطل مانده در صف آی سی یو در شهرهای بحرانی، پخش تصاویری از دردناک بودن تست بینی و …صحبت کردیم.
وی با بیان اینکه گاهی ترس بهتر از آرامشی مرگ آور است، افزود: تمام این مدت هر روز از میزان اطلاعاتی که به مردم می دادیم کمتر کردیم و زندگی مردم هر روز عادی تر شد و تعداد کرونایی ها هرروز بیشتر، روانشناسان اجتماعی می گویند از شروط جلب مشارکت مردم تعریف موقعیت به عنوان اضطراری ست، اما این موقعیت فقط در روزهای اول که کرونا تازگی داشت و مبهم بود، به وجود آمد خب گفتن واقعیت ها و ملموس کردن خطر برای مردم چقدر می توانست از رسیدن به وضعیت امروز جلوگیری کند؟!
انتهای پیام/