به گزارش صدای لنجان؛ میثم محمدی در نشست خبری شهرداری زرین شهر اظهار کرد: در سال جاری بودجه شهرداری زرین شهر ۵۱۰ میلیارد ریال تصویب شده که از این میزان ۱۹۵ میلیارد ریال معادل ۳۸ درصد بودجه جاری و مابقی بودجه عمرانی است.
شهردار زرین شهر ادامه داد: عوارض نوسازی را بهترین درآمد پایدار برای شهرداری میدانم چرا که حس شهرنشینی را در مردم تقویت میکند و منجر به افزایش مشارکت میشود، بر همین اساس در سال گذشته ۱۴ میلیارد ریال درآمد حاصل از عوارض نوسازی و بهای خدمات محقق شده است.
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر مشارکت مردم در پرداخت عوارض نوسازی نیز افزایش یافته به نحوی که در سال ۹۷ مشارکتی ۵۷ درصدی را شاهد بودیم که این رقم در سال جاری به ۶۰ درصد رسید و از ۱۸ هزار قبض عوارض نوسازی صادر شده تعداد ۱۲ هزار قبض پرداخت شده است.
محمدی با بیان این که فروش زمین روش مناسبی برای کسب درآمد نیست، تصریح کرد: در بودجه سال گذشته مجوز فروش زمینهای شهرداری به میزان ۹۵ میلیارد ریال از سوی شورای اسلامی شهر به شهرداری داده شد اما شهرداری در مجموع ۷۵ میلیارد ریال زمین فروخت.
شهردار زرین شهر اضافه کرد: فاصله ۲۰ میلیارد ریالی در درآمد حاصل از فروش اراضی را با اجاره اماکن شهرداری جبران کردیم و ۶۵ درصد اماکن متعلق به شهرداری در اختیار مردم قرار گرفته است.
وی با بیان این که در میان منابع درآمدی بودجه تنها ۸۰ میلیارد ریال از محل عوارض آلایندگی پیشبینی شده، یادآور شد: با توجه به شرایط اقتصادی ناشی از بیماری کرونا نگران تحقق نیافتن کامل بودجه هستیم چرا که بسیاری از مشاغل با کاهش درآمد مواجه شدهاند.
محمدی تأکید کرد: شهرداری طی ۲٫۵ سال گذشته استراتژِی توسعه راهبردی شهر در قالب پروژههای توسعه محور در پیش گرفته چرا که کارخانه ذوب آهن در شمال، اراضی کشاورزی در جنوب و شهر چمگردان در غرب این شهرستان واقع شدهاند و بر همین اساس تنها راه گسترش زرین شهر در جهت شرق خواهد بود.
شهردار زرین شهر عنوان کرد: تلاش کردیم تا محلات به شکلی عادلانه از خدمات شهرداری برخوردار شوند و مردم خدمترسانی شهرداری را بیش از گذشته احساس کنند.
محمدی در تشریح وضعیت پروژههای عمرانی در زرین شهر گفت: شهرک حمل و نقل ۱۲ سال پیش در زرین شهر کلید زده شد و با وجود ارزش حدود هزار میلیارد ریالی سالها پیشرفت محسوسی نداشت اما در حال حاضر ۲۰ شرکت حمل و نقلی در این شهرک مستقر شدهاند و از سه هفته گذشته اعلام بار انجام میپذیرد.
شهردار زرین شهر با اشاره به این که در هفته اول راهاندازی شهرک حمل و نقل لنجان تعداد ۱۴۰۰ بارنامه صادر شده، ادامه داد: اعلام بار کارخانه سبا که حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ بار در روز است در شهرک حمل و نقل زرین شهر انجام میشود و در آینده نیز بخشی از اعلام بار شهرک امیرکبیر (شاپور جدید) اصفهان به این شهرک واگذار خواهد شد.
وی گفت: با وجود تعداد بالای کامیون مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین در شهرستان لنجان نداریم و کامیون داران مجبور بودند به شهرستانهای مبارکه و اصفهان مراجعه کنند اما آگهی مزایده ایجاد یک مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین در شهرک حمل و نقل تا پایان هفته منتشر خواهد شد.
محمدی اظهار کرد: در حال مذاکره برای ایجاد یک بارانداز ریلی به جادهای و بالعکس در شهرک حمل و نقل هستیم و تاکنون چند شرکت فعال در این حوزه برای تملک زمین اعلام آمادگی کردهاند اما شهرداری تنها مشارکت در بهرهبرداری را خواهد پذیرفت و به هیچ عنوان زمین نخواهیم فروخت چرا که به دنبال درآمد پایدار برای شهرداری هستیم.
شهردار زرین شهر با اشاره به متمم ایجاد شده در قرارداد پروژه شهرک حمل و نقل یادآور شد: پس از پیگیریهای انجام شده اصلاحاتی در متمم قرارداد وارد شد که از جمله آن میتوان به محدود شدن سهم شرکت مذکور به ۳۵ غرفه و نداشتن سهم در مدیریت پایانه اشاره کرد.
وی ادامه داد: در محله قلعه قاسم دو پروژه پارک محلهای و میدان قلعه قاسم را در دست اجرا داریم و برای اجرای میدان تاکنون ۱۰ میلیارد ریال هزینه کردهایم که ۸ میلیارد آن صرف آزادسازی شده است.
محمدی افزود: در راستای رونق گردشگری مسیر دوچرخهسواری به طول ۱۴۰۰ متر در طول پارک ساحلی با هزینه ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال به صورت رفت و برگشتی ایجاد خواهد شد و در فاز دوم با ایجاد یک لوپ مجموع طول مسیر به ۴ کیلومتر خواهد رسید.
شهردار زرین شهر اشارهای نیز به پروژه شهرک مشاغل شهری داشت و تصریح کرد: فاز اول این پروژه در فضایی به وسعت ۴۵ هکتار با مشارکت ۸۷۴ واحد صنفی و صرف هزینه ۱۷۰ میلیارد ریالی از سوی شهرداری تا پایان خرداد ماه افتتاح و فاز دوم پروژه به وسعت ۲۲ هکتار کلنگزنی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: پروژه میدان مسطح پردیس که ارتباط کنارگذر غرب، کمربندی شمال شرق و جادههای دسترسی گلستان زهرا (س) و منطقه زیرآب را فراهم میکند با اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد ریال در حال اجرا است که به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید.
محمدی ضمن تشریح موقعیت و شرایط جغرافیایی محله اندیشه گفت: بر اساس تقاضای اهالی، پارک محلهای اندیشه در فضایی به وسعت ۴۲۰۰ متر با اعتبار ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به بهرهبرداری خواهد رسید.
شهردار زرین شهر خاطرنشان کرد: در زمان قبول این مسؤولیت شهرداری زرین شهر نزدیک به ۴۰۰ میلیارد ریال بدهی داشت که این بدهی امروز به حدود ۲۰۰ میلیارد ریال رسیده است، البته شهرداری مطالباتی از دستگاههای دولتی طی کمیسیونهای ماده ۱۰۰ و ماده ۷۷ به ارزش ۲۸۰ میلیارد ریال در سامانه سماد به ثبت رسانده که ۲۵۰ میلیارد ریال آن نیز به تأیید دولت رسیده اما تاکنون پرداخت نشده است.
وی با اشاره به گسترش ویروس کرونا خاطرنشان کرد: برای تهیه اقلام مورد نیاز جهت مقابله با ویروس کرونا حدود ۵ میلیارد ریال هزینه کردیم و در طرف مقابل ۵ میلیارد هم به دلیل عدم دریافت اجارهبهای اماکن متعلق به شهرداری خسارت دیدیم اما خدا را شاکریم که به دلیل رعایت اصول بهداشتی حتی یک نفر از پرسنل شهرداری مبتلای به کرونا نشد.
محمدی در تشریح آخرین وضعیت پروژه پارکسوار یادآور شد: این پروژه در سومین دوره شورای اسلامی شهر کلید زده و تا پایان شورای چهارم ۲۱۵ میلیارد ریال در آن هزینه شده بود اما هر سه پیمانکار پروژه را متوقف
کردند که هفته گذشته یکی از پیمانکاران را مشمول ترک پیمان کردهایم.
شهردار زرین شهر اضافه کرد: با وجود هزینههای انجام شده نیاز است بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیارد ریال دیگر در این پروژه هزینه شود تا امکان بهرهبرداری جهت پارکسوار فراهم شود و این در شرایطی است که ارزش روز این پروژه بین ۷۰۰ تا هزار میلیارد ریال است.
وی ادامه داد: بر اساس مطالعات انجام گرفته زرین شهر با افق ۲۰ ساله نیاز به پایانه مسافربری به مساحت ۵ هزار متر مربع و زیربنای هزار متر مربعی دارد که بر این اساس پایانه فعلی با مساحت ۱۳ هزار متر مربع بهترین مکان ممکن برای حمل و نقل مسافر بوده و هست اما نیاز به نوسازی دارد.
محمدی خاطرنشان کرد: پروژه پارکسوار فعلی تبدیل به یک مجموعه خدماتی شامل هایپرمارکت، فودکورت و نمایشگاههای فصلی خواهد شد که با راهاندازی آن ۵۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد.
انتهای پیام/