به گزارش صدای لنجان؛ شهید حسین قجه ای یکی از فرماندهان نامآشنای دوران دفاع مقدس که بعد از چند سال حضور دلیرانه در جبهه سرانجام در ۱۵ اردیبهشت ۱۳۶۱دعوت حق را لبیک گفت و به خیل شهیدان پیوست.
رزمندگان استان تهران _کرج بهواسطه حضور در لشکر ۲۷محمد رسول الله از نیروهای تحت امر این فرمانده جوان اما باتجربه بودند و خاطرههای زیادی از رشادتهای این بزرگوار دارند.
کریم عابدی متولد ۱۳۳۸ در سال ۱۳۵۸ عازم جبهه شد و مدت زیادی را در کنار سردار شهید حسین قجه ای از دوران مدرسه تا جبهه حضور داشته و خاطرات شنیدنی بسیاری از ایشان دارد.
به مناسبت سالروز آسمانی شدن شهید حسین قجه ای و بهعنوان گرامیداشت یاد و خاطره ایشان در شهرستان لنجان خبرنگار اجتماعی صدای لنجان؛ با کریم عابدی گفتگو کرد.
عابدی که در عملیات های کردستان (شامل پاوه، سنندج، مریوان، سقز محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه کردستان) همرزم شهید بود شخصیت شهید بزرگوار حسین قجه ای را بهگونهای توصیف میکند که لازم است ساعتها درباره شخصیت والای ایشان بشنویم و بنویسیم.
وی گفتگو خود را اینگونه آغاز کرد: ما زمانی با شهیدان بوده ایم، جمله بر یک سفره مهمان بوده ایم، حال شهیدان تا ثریا رفته اند، ما که مانده ایم دست خالی بوده ایم.
همرزم شهید نحوه آشنایی خود با شهید قجه ای را شرح می دهد: نحوه آشنایی من با حسین برمی گردد به مدرسه راهنمایی شریعتی در زرین شهر که نام قبلی آن مدرسه کوروش بود، ما در حال تحصیل در مقطع راهنمایی بودیم و مانند خیلی از بچه های دیگر دوستی ما اینگونه شروع شد.
عابدی بیان کرد: اخلاص عمل، بیآلایشی و بیتکبر بودن اولین ویژگیای بود که در ایشان به چشم میخورد، در جمع نیروها حاضر میشد، با آنها غذا میخورد و ارتباط صمیمانهای با نیروهای تحت فرمان خود برقرار میکرد.
وی شجاعت را عنصر دیگر وجودی شهید قجه ای عنوان کرد و گفت: در زمان فرماندهی گردان در عین شجاعت، فهیم و مدبر بود، شهید قجه ای در بدترین شرایط عملیات در نوک پیکان عملیات بود و بافکر و مدیریت خود وضعیت موجود را پیش میبرد.
این همرزم شهید، شهید قجه ای را بسیار مقید به مسائل فرماندهی و اطاعت از مقام بالاتر مثل شهید حاج احمدکاظمی دانست و گفت: این شهید عزیز همه مواردی که ابلاغ میشد با تمام توان خود اجرا میکرد.
کریم عابدی الگوی شهید حسین قجه ای را به امام خمینی(ره) بسیار عجیب توصیف کرد و افزود: امام خمینی(ره) را بسیار دوست داشت و فدایی ولایت بود.
وی با اشاره به اینکه حسین حامی دانش آموزان مظلوم و بی بضاعت بود و گفت: شهید قجه ای در سخنان خود می گفت بیایید باهم بخندیم و بهم نخندیم یعنی کسی را مسخره نکنیم تلاشش این بود که حق الناس نشود و حق کسی ضایع نشود.
به گفته عابدی شهید قجه ای اخلاق و رفتار پسندیده در مریوان با مردم روستاهای اطراف دزلی داشت و برخورد صادقانه با پیش مرگ های کُرد، همین موضوع باعث شد تا ۸۰ درصد پیش مرگ های کُرد به اسلام روی آورند و آنقدر تاثیر مثبت روی آنها گذاشته بود زمانی که شهید قجه ای شهید شد عزاداری کُردها زیاد بود که آدم احساس می کرد خانواده های درجه یک آنها به شهادت رسیده است.
همرزم شهید در پایان خاطره ویژهای از ایشان بیان کرد: شهید قجه ای با حقوقی که از سپاه می گرفت نصف حقوق خود را صرف تهیه ظرف برای افرادی که مراسم عروسی یا عزاداری داشتند می کرد تا مردم استفاده کنند و مجدد پس بدهند و مجبور نباشند هزینه زیادی برای تهیه ظرف بدهند.
انتهای پیام/