قاسم صرافان در گفتگو با صدای لنجان با اشاره به جایگاه اشعار آئینی و حماسی در شعر و ادبیات فارسی اظهار کرد: اشعار حماسی باید زبان گویای مظلومانی در داخل و خارج از کشور باشد که زیر بار ظلم جبهه استکبار هستند.
وی با تاکید براینکه عدالت طلبی محدود به مرزهای جغرافیایی نیست، خاطرنشان کرد: بخشی از وظیفه شعرای ما این است که در برابر جنایات دشمنان خاموش نباشند و با هنر خوشان، صدای رسا امت اسلامی باشند.
این شاعر انقلابی کشورمان با بیان اینکه شعر حماسی تاثیر بسزایی در امید بخشی در جامعه دارد، افزود: اشعار حماسی، شورآفرین، امید بخش و انگیزه ساز هستند، البته شعرای ما امروز در حوزه شعر آئینی بیشتر وارد فضای عاطفی و عاشقانه می شوند.
وی با اشاره به تاکید برخی از بزرگان کشور بر روی اشعار حماسی، یادآور شد: سال ها پیش حرکتی را تحت عنوان حیدرانه ها که بر گرفته از مضامین بلند آقا مولی موحدین امام علی(ع) است را آغاز کردم و این معارف را وارد شعر آئینی خودم کردم.
صرافان خطاب به جوانانی که قصد دارند وارد فضای اشعار آئینی و حماسی شوند، تصریح کرد: کسانی که درصدد هستند در زمینه اشعار آئینی و حماسی قلم بزنند باید تقویت روحیه حماسی خودشان را در اولویت قرار بدهند و با مطالعه اشعار حماسی انگیزه خودشان در این مسیر را فزونی بخشند.
وی با تاکید براینکه شاعران ما نباید در آثارشان از حماسه غافل شوند، اظهار کرد: مطالعه اشعار حماسی و ایجاد دغدغه درونی در شعرا دو اصل اجتناب ناپذیر برای ترویج چنین اشعاری در جامعه محسوب می شود.
انتهای پیام/