به گزارش صدای لنجان؛ هموروئید (بواسیر) به متورم شدن رگها در ناحیه مقعد و راستروده گفته میشود؛ هموروئید معمولاً بر اثر فشار بیش از حد بر روی رگهای ناحیه مقعد به هنگام زایمان یا در دوران بارداری رخ میدهد البته کمتحرکی هم در بروز این عارضه تاثیرگذار است.
هموروئید میتواند سبب خارش، خونریزی در افراد شود؛ رژیم غذایی مناسب نقش موثری در کنترل این بیماری دارد.
در این مطلب طرز تهیه سالاد انجیر و آلو و اسموتی گلابی برای مبتلایان به هموروئید را بیان میکنیم.
مصرف سالاد انجیر و آلو و اسموتی گلابی از پیشرفت هموروئید جلوگیری میکند.
روش تهیه سالاد انجیر و آلو
جو دو سر پخته شده ۹۰ گرم
اسفناج خرد شده ۱۲۰ گرم
انجیر خرد شده ۳۲۰ گرم
آلوی خشک خیس شده ۱۰۰ گرم
پنیر فتا ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه سس خردل و عسل
سرکه سیب ۶۰ میلیلیتر
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
خردل پودر شده یک قاشق سوپخوری
عسل یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه سالاد انجیر و آلو
-جو دو سر، اسفناج، انجیر و آلوی خشک را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
-تکههای پنیر را روی سبزیجات بچینید سپس سالاد را با سس خردل و عسل میل کنید.
روش تهیه سس خردل و عسل
-همه مواد لازم سس را درون شیشهای بریزید.
-یک قطعه یخ را به مواد داخل شیشه اضافه کنید.
-در شیشه را ببندید و آن را خوب تکان دهید تا سس یکنواختی به دست آید.
مواد لازم برای تهیه اسوتی گلابی
گلابی سه عدد
یخ سه قطعه
نعناع خرد شده سه قاشق چایخوری
برگهای نعناع برای تزیین به مقدار لازم
روش تهیه اسموتی گلابی
-گلابیها را بشویید و خرد کنید.
-گلابیها، تکههای یخ و نعناع خرد شده را در مخلوطکن بریزید تا یکنواخت شوند.
-اکنون ترکیب به دست آمده را در لیوان بریزید و با برگهای نعناع آن را تزیین و میل کنید.
انتهای پیام/باشگاه خبرنگاران جوان