به گزارش لنجانا معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان وقوع چنین اتفاقی را تکذیب و بر شایعه بودن این پیامکها تاکید کرد.
غلامحسین صادقیان اظهار کرد: مدتی است این شایعه در پیام کوتاه تلفن های همراه شهروندان منتشر و در آن به بستری شدن مصرف کنندگان این قرص قلابی در بیمارستان الزهرای اصفهان اشاره شده است که حقیقت ندارد.
در کشور ما هیچ داروی استامینوفن ترکیبی وجود ندارد
وی با بیان اینکه در بین فرآورده های دارویی مجاز در کشورمان هیچ داروی استامینوفن ترکیبی وجود ندارد افزود: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پی انتشار این شایعه استعلامی از همه بیمارستانهای استان و کشور گرفته و تاکنون موردی مبنی بر صحت وجود چنین قرصی و یا حتی مرگ و به کما رفتن افراد ناشی از مصرف این قرص مشاهده نشده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تکذیب به کما رفتن تعدادی از هموطنان اصفهانی براثر مصرف داروی استامینوفن کشنده خاطرنشان کرد: هیچ موردی هم از مسمومیت دارویی در این زمینه به معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گزارش نشده است.
در صورت مشاهده خطرات، به همه اطلاعرسانی میشود
صادقیان ضمن اینکه از مردم خواست به این شایعهها توجه نکنند به همه هم استانی ها اطمینان داد در صورت مشاهده خطرات دارویی، اخبار موثق از طریق رسانههای جمعی یا ارگانهای ذیصلاح اطلاع رسانیهای شود.
به گزارش تسنیم، شایعه وجود قرص سرماخوردگی حاوی بکلوفن که سبب مرگ و به کما رفتن چند نفر شده است ، چندی پیش در استان های خوزستان، کرمان و کردستان هم منتشر شده بود که دانشگاه های علوم پزشکی این مناطق درستی این پیامک ها را تکذیب کردند.
سرماخوردگی بیماری واگیری است که با درمان های ساده و با استفاده از نوشیدن مایعات، خوابیدن و استراحت کردن می توان عملکرد سیستم ایمنی بدن را افزایش داد و همه توانایی خود را برای مبارزه با ویروس سرماخوردگی بکار برد و در بسیاری موارد با مصرف مسکنهایی که توسط پزشک تجویز میشود، قابل درمان است.