به گزارش لنجانا به نقل از ایسنا، محمدی گفت: اگر به رودخانه زاینده رود و حیات آن بیتوجهی شود نه تنها مردم شهرستان از ابعاد زیست محیطی، اقتصادی، گردشگری، صنعت و حتی تأمین آب شرب متضرر میشوند، بلکه بیتوجهیها باعث تبدیل این فرصت خدادادی الهی به تهدید در استان میشود.
وی بیان کرد: امروزه مطالبه مردم پرداخت یک درصد حق آلایندگی نیست، بلکه حذف آلاینده از صنعت است. توجه نکردن صنایع ذوب آهن و صنایع نظامی به عنوان یک قطب صنعتی و اقتصادی در منطقه نسبت به مسئولیتهای اجتماعی که بهعهده آنها گذاشته شده میتواند خسارتی را به جامعه وارد کند.
شهردار سده لنجان تصریح کرد: مسئولیت اجتماعی صنعت در مقابل جامعه موضوع حساسیت برانگیز و مورد توجه در سالهای اخیر بوده تا آنجا که سازمانهای بین المللی مانند سازمان ملل و اتحادیه اروپا، استانداردهایی در این زمینه ارایه کردهاند. بنیاد مدیریت کیفیت اروپا، مسئولیت اجتماعی شرکتها را به عنوان یکی از ارزشهای هشت گانه خود معرفی و همچنین 8 درصد از امتیاز کل ارزیابی یک سازمان را برای این معیار قائل شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: انگیزه بیشتر کردن سود بنگاهها و توجه مطلق به منافع سهامداران، به مصالح عمومی جامعه آسیب میرساند، بنابراین مدیران بنگاهها وظیفه دارند علاوه بر منافع بنگاههای خود به منافع و مصالح عام جامعه نیز بیندیشند.