علی همت انصاری در گفتگو با صدای لنجان با اشاره به تسطیح و یکپارچهسازی برخی از اراضی کشاورزی شهرستان لنجان اظهار کرد: بررسیهای دقیق جهاد کشاورزی نشان میدهد که با یکپارچهسازی اراضی حداقل ۳۰ درصد از اتلاف آب جلوگیری میشود.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنجان با توجه به موفقیت این اداره در طرح یکپارچهسازی اراضی بخش باغ بهادران خاطرنشان کرد: شانزده هکتار از اراضی این منطقه پیشازاین با مدیرت ۱۸۰ بهرهبردار اداره میشد که بعد اجرایی شدن این طرح تنها یک پیمانکار مدیریت کل این اراضی را انجام میدهد.
وی بابیان اینکه کشاورزان بخش باغ بهادران به نسبت مالکیت خود از این اراضی بهرهمند خواهد شد افزود: کاهش هدر رفت آب و زمان کشاورزان، دسترسی راحتتر به اراضی و ایجاد کانال آب ازجمله مزیتهای طرح تسطیح و یکپارچهسازی اراضی بخش باغ بهادران محسوب میشود.
انصاری در پاسخ به این سؤال که برنامه جهاد کشاورزی شهرستان لنجان برای تغییر الگوی کشت و کشت جایگزین تاکنون چه بوده است اظهار کرد: کشت برنج در برخی از اراضی لنجان اجتنابناپذیر است و دلیل آنهم بالا بودن سطح ایستابی آب در برخی از این مناطق است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنجان با تأکید براینکه تغییر الگوی کشت و کشت جایگزین در دستور کار اداره جهاد کشاورزی قرار دارد تصریح کرد: تاکنون بیش از ۱۸ نوع بذر در شهرستان معرفیشده است و حتی در برخی از مناطق شهرستان لنجان نظیر ورنامخواست کشت جایگزین صورت گرفته است.
انتهای پیام/