به گزارش پایگاه خبری تحلیلی لنجانا، امام جمعه زاینده رود ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر زاینده رود گفت: روشنفکران و تحصیل کرده های جامعه به ما گفتند اگر بخواهید پیشرفت کنید و به دروازه های تمدن نزدیک شوید و مشکلات جامعه تان حل شود، باید مثل کشورهای توسعه یافته به زیرساخت ها توجه کنید.
حجت الاسلام حسن صفرزاده افزود: این دسته از افراد اعتقاد دارند که باید مراکز آموزشی و تربیتی و فرهنگی ساخته شود و انواع و اقسام علوم و فنون علمی را آموزش دهند و بانک ها و مراکز اقتصادی نیز تأسیس شود و به سیستم ها و سامانه های پیشرفته روز مجهز شوند.
خطیب نماز جمعه زاینده رود با طرح این سوال که آیا راه اندازی مراکز آموزشی و پرورشی و توسعه علوم مختلف و زیرساخت های مرتبط با آن در کشور توانسته است مشکلات ما را حل کند یا خیر، تصریح کرد: آیا راه اندازی کارگاهها و کارخانههای عظیم تولیدی توانست معضل بیکاری را حل کند یا هر روز شاهد تعطیلی یکی پس از دیگری آن ها در کشور هستیم و آیا تحصیل و پیمودن مدارج عالی علمی، توانست معضل یا مشکلی از جامعه حل کند و یا اینکه انبوه مهندس و دکتر بیکار، تبدیل به یکی از معضلات جامعه شده است؟!
وی با تاکید بر اینکه نخبگان و خواص جامعه باید رصد کنند که آیا مواهب طبیعی گسترده داخلی توانسته است کشور را رونق دهد یا واردات بی رویه، کشور را از تب و تاب انداخته است خاطرنشان کرد: باید قبول کرد که خوب عمل نشده است و برخی مسؤولان راه را اشتباه رفته اند.
امام جمعه زاینده رود با بیان اینکه متاسفانه از آموزه های قرآنی فاصله گرفتیم اظهار کرد: به دلیل جهانی شدن، جهانی فکر کردن، تعامل با جهان، تطبیق استانداردهای جهانی و هزاران ایده باطل، از قرآن فاصله گرفتیم و با کمال تاسف قرآنی عمل نکردیم.
خطیب نماز جمعه زاینده رود تاکید کرد: دولتمردان به جاى احساس ضعف و زبونى، اقتصاد مقاومتى را جدى بگیرند و به مشکلات و گلایه هاى مردم توجه کنند و ظرفیت هاى انسانى و اقتصادى کشور را نادیده نگیرند چراکه در غیر این صورت خسارات جبران ناپذیری به کشور تحمیل خواهد شد.
حجت الاسلام صفرزاده با اشاره به درپیش بودن سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی و روز بزرگداشت شهدا خاطرنشان کرد: شهادت و ایثارگری موتور حرکت جامعه است و هیچ گاه کهنه نمی شود، اینکه می بینید بعضی از افراد با سخن، قلم و حرکات خود، نگاه منفی و ناسپاسانه ای به شهادت دارند، بر اثر غفلت آنها است، به طور یقین این افراد معدود نمی فهمند پاسداری از حرمت شهیدان و ایثارگران چقدر برای یک جامعه و کشور دارای اهمیت است.
انتهای پیام/