به گزارش پایگاه خبری تحلیلی لنجانا، گاهی اوقات در سطح شهر، همین گوشه کنار ها ، یا شاید هم بغل دستمان ، اتفاق های عجیبی وجود دارد که ما روحمان هم از آن خبر ندارد. مثلا آدم های عجیبی که شغل های عجیبی دارند و یا آن دسته از افرادی که علاقه مندی های خاصی دارند و به کارهای تعجب برانگیزی روی می آورند که برای برخی از ما این کارها نه تنها هیچ ارزش و اهمیتی ندارد بلکه در زندگی مان نیز جایگاهی نداشته و حتی به آن فکر هم نمی کنیم چه رسد به آنکه برایش وقت بگذاریم .
درست مثل همین تبلیغی که بر روی یکی از دیوارهای پایتخت چسبانده شده بود و نظر ما را به خود جلب کرد!
مدتی است که کلاس هایی جهت آموزش رقص و حرکات موزون بر پا شده است و اخیرا هم مشاهده شده است که این کلاس ها در مراکز ورزشی-تفریحی یا در سرای محله ها که یک مرکز فرهنگی و دولتی محسوب می شود شکل می گیرد.
در این بین کم نیستند افراد مستعد و متمایلی که در این کلاس ها و مراکز آموزشی ثبت نام می کنند و آن را فرا می گیرند. بعد از یادگیری رقص ، فستیوالی برپا می کنند و تمام افراد آموزش دیده با حضور در این جشن توانایی خود را به دیگران نشان می دهند و ساعاتی را در کنار هم به خیالشان به خوشی می گذرانند.
با یکی از این آگهی ها تماس گرفتیم تا جزئیات این کلاس ها را جویا شویم.
خانمی که مسئول ثبت نام این کلاس ها بود یا به عنوان همان منشی در این آموزشگاه مشغول فعالیت بود به تمام سوال های ما با دقت و البته حوصله پاسخ داد.
طبق گفته های این خانم ، ابتدا بایستی نوع رقص دلخواه خود را انتخاب کنیم و به مدت یک ترم یا تقریبا دو ماه در این کلاس ها حضور پیدا کنیم و آموزش ببینیم. در میان رقص های ترکی ، عربی ، آذری ، کردی ، لری ، هندی ، اسپانیایی و … رقص ترکی و عربی متقاضیان بیشتری دارد.
او می گوید: مبلغ یک ترم حدودا ۶۰ هزار تومان است و مربی رقص ما یکی از معروف ترین مربیان ایران است.
ضمن این که بعد از پایان دوره آموزشی علاقه مندان می توانند مبلغ ۳۵ هزار تومان برای تهیه بلیت در جشن یا همان فستیوال رقصی که برگزار می شود بپردازند و در این مراسم شرکت کنند.
او از جزئیات این مراسم می گوید: در این مجلس که ظهر تا عصر به طول می انجامد همه افراد با هم از آموزش رقصی که دیده ایم پرده برداری می کنیم وهر کسی هنر نمایی تازه ای را برای نمایش دارد که آن را ارائه می دهد، ناهار و عصرانه نیز من جمله بساط پذیرایی از مهمانی است که با تهیه این بلیت یک روز به ظاهر شاد و بدون استرس و درگیری ذهنی را در تالار های سطح شهر یا باشگاه ها برای خود رقم زده اند.
او همچنین اشاره می کند که برپایی فستیوال رقص دارای مجوز رسمی می باشد و دیری نمی گذرد که این فستیوال ها در یکی از تالار های مهم کشور برگزار می شود.
در صورتی که مسئول روابط عمومی این تالار مهم کشور، صحت و سقم ماجرا را تایید نمی کند و می گوید آیا به نظر شما چنین امری شدنی است؟!
**رقصی که ظاهرا مجوز دارد ولی حرام است
با توجه به هجوم گسترده فرهنگی و اخلاقی غربی که اخیرا به ارزش های ایرانی-اسلامی آورده شده است، انتظار می رود مدیران و مسئولان برای ارائه آموزه های اصولی و مبتنی بر معیار های ایرانی اندکی به خود بیایند و نگاهشان را ویژه تر کنند.
طبق گفته های کارشناس پاسخ گویی به سوالات شرعی مراجع تقلید به طور کل رقص حرام است و فقط رقصی که برای شوهر آن هم بدون موسیقی تحریک کننده صورت گیرد شرعی و حلال است.
باشگاه خبرنگارن جوان
انتهای پیام/