به گزارش لنجانا فرماندار و نماینده ی لنجان آقایان اقبال و منصوری دیشب در برنامه نگاه پنج به بررسی مشکلات شهرستان لنجان پرداختند که مشروح آن در ذیل آمده است.
فولادشهر
آقای اقبال ضمن تشکر از مردم نکته ای را ذکر کرد که اینکه ما جواب میدهیم معنی آن نیست که خواسته های آنها خواسته های زیادی است اما محدودیت ها و مشکلاتی هم داریم.
وی در پاسخ به خواسته ی مردم فولادشهر در مورد جایگاه سوخت فرمود : با توجه به جمعیت بالایی که دارد حرف درستی است و ما دو جایگاه داریم که یکی فعال است و یکی به خاطر تعمیرات تعطیل است و در چند روز آینده آماده میشود.اما حقیقتا با توجه به مسکن مهری که در فولادشهر 32000 واحد داریم قطعا باید پیگیری های بیشتری کنیم که انشاءالله بتوانیم جایگاه های دیگری را هم تعبیه کنیم.
وی افزود در مورد حمل و نقل داخل شهر با توجه به جمعیت روز افزون این شهر مشکلاتی است اما اخیرا شهرداری اقداماتی را انجام داده و ما الان در شهر فولادشهر 10 مینی بوس با بخش خصوصی قرارداد بسته و 8 عدد اتوبوس در حال کار هستند و از روز سه شنبه یا چهارشنبه دو اتوبوس برای مسکن مهر اضافه میشود و امیدواریم معطلی مردم در ایستگاه ها بیشتر از 15 دقیقه در ارگان ها نباشد.
اقبال در ادامه در مورد خواسته ی مردم بنابر نداشتن ارگان های دولتی و مشکلات این شهر گفت : براساس چارت تشکیلاتی شهر ها طبیعی است که بعضی از ارگان ها امکانش نیست در فولادشهر باشند به خاطر اینکه در مرکز شهرستان است به خاطر فاصله ای که دارد مشکلاتی برای مردم هست که هم من و هم نماینده ی محترم پیگیر هستیم که بعضی از ارگان هایی که بیشتر مردم سر و کار دارند انشاءالله در فولادشهر افتتاح شود و بعضی کار ها هم انجام شده است.
آقای منصوری در این مورد گفت : من در خصوص ادارات به مردم فولادشهر قول داده ام و به مردم زرین شهر گفت که وقتی فولادشهر به بخش تبدیل شد ذره ای از زرین شهر جدا نشد ولی متاسفانه تشنجی ایجاد شد که خداروشکر به خیر گذشت.
وی افزود : بعد از بخش شدن برای ادارات آموزش و پرورش و اداره تامین اجتماعی قول داده اند که به ما بدهند و اداره ثبت احوال و اداره ثبت اسناد و املاک به علاوه بقیه ادارات منتظر فضا هستیم که تاسیس کنیم.همینجا از شرکت عمران و شهرداری درخواست داریم که مکان هایی در اختیار ما قرار دهند و اگر امکانات ندارد از مردم میخواهم که منزلشان را وقف کنند تا کمکی شود در استقرار این ادارات.
وی در مورد درخواست مردم درباره ی احداث بازار مرکزی افزود : بازار جدید فولادشهر ساماندهی شده و اینکه مردم فولادشهر با توجه به بافت شهر بازاری مثل اصفهان ندارند اما شهرداری طرحی را در حال آماده کردن دارد.
آقای منصوری در مورد مشکل مردم منطقه آ6 و طرح نیمه کاره گفت : این منطقه شرکت فاضلاب برای فاضلاب مسکن مهر اجرا کرده و نیامده به اتمام برساند.
وی در مورد مشکلات مسکن مهر فولادشهر گفت : مسکن مهر در اصل قرار بود سرریز استان اصفهان باشد در شهر فولادشهر که نزدیک به 32000 واحد استارت زده شد و 30000 آن مصوبه ی اجرایی گرفته و در حال ساخت است که در نیمه ی اول سال 94 تقریبا تکمیل خواهند شد.منتهی دلایلی که مردم نمیروند مستقر شوند چند دلیل است که ذکر میکنم : اولین مشکل ، مشکل زیر ساختی است که بین ادارات قرار بود برق و آب و فاضلاب یک سومش را دولت بدهد و یک سوم دیگر استانداری و یک سوم دیگر را مردم بدهند.متاسفانه نه دولت و نه استانداری به تعهداتشان عمل کردند ولی تعاونی ها عمل کردند.در بحث مسائل مالیات قرار بود بیمه متری 5200 تومان باشد که فعلا به تعهداتشان عمل نکرده اند و می خواهند بیشتر نرخش را بگیرند. بحث مالیات ها قرار معافیت مالیاتی باشد ولی متاسفانه الان واحدی بین 2 تا 4 میلیون تومان بپردازند و این باعث نارضایتی شده است ولی قرار شده است جلسه ای با سازمان مالیت داشته باشیم که حداقل این مالیات را کاهش دهیم.
در خصوص مسائل حمل و نقلش که شهردار فولادشهر این قول را دادند که حمل و نقل را با خرید 2 اتوبوس فعلا رفع کنند.
در بحث مدارسش نیز قرار بود مدارس سفت کاری شده تحویل نوسازی مدارس استان اصفهان تحویل داده شود ولی متاسفانه نوسازی به تعهداتش عمل نکرد.بنده شخصا نزد وزیر وقت آقای نیکزاد رفتم و از وی مجوزی گرفتم و به شرکت عمران ارائه کردیم که قرار شد این 5 مدرسه را تا سال آینده تحویل دهند.
مساجد و ورزشگاه ها هم در حال تکمیل اند.منتهی در بحث تجاری از خود اتحادیه ها و تعاونی ها میخواهم زودتر اجرایی کنند و اگر سریعتر انجام نشود حتما تجدید نظری در بحث قرارداد هایشان خواهد شد و ما مجبوریم شرکت عمران را وادار کنیم زمین ها را پس بدهند و یا سریعتر بسازند و منتظر افزایش قیمت نباشند زیرا مردم نیازمند اماکن تجاری اند.
یک مرکز سلامت هم آنجا داریم یه 1 میلیارد تومان نیاز به تامین اعتبار است که کامل شود و در سال آینده از این استفاده کنیم.ولی برای اینکه به صورت موقت کار مردم حل شود ما یک اعتبار 300 میلیون تومانی از وزارت بهداشت گرفتیم که به زودی کلنگش خواهد خورد که یک پایگاه اورژانس و بهداشتی شبانه روزی احداث کنیم و فعلا مشکل مردم حل شود تا سال مرکز سلامت را به صورت کامل راه اندازی کنیم.
از همه ی بانک ها هم می خواهم که شعب خود را آنجا ببرند که بانک داشته باشیم و مردم بهتر سکونت کنند.
در بحث امنیت هم امنیت خوب است ولی الان مجوز پاسگاه را گرفته ایم و منتظر نیرو هستیم.
در خصوص آب و برق هم من به وزیر نیرو نامه ای نوشتم که وزیر محترم پاسخ داده اند که ما نیازمند حدود 8 میلیارد تومان نیاز داریم ولی خب ما قرارداد داریم و وظیفه دارند بودجه را تامین کنند.
اقبال در مورد مشکلات مسکن مهر گفت : اینکه دولت به تعهداتش عمل نمی کند معنی آن نیست که خدای ناکرده کوتاهی میکنیم و به هر حال مشکلاتی اخیرا در رابطه با بودجه ها و اعتبارات پیش آمده و خب مشکلاتی در پروژه ها وجورد دارد و طبیعی است که مردم به تدریج می آیند و مثلا از یک بلوک 100 واحدی شاید 5 واحد آمده اند و طبیعی است که مشکلاتی وجود دارد.
باغبهادران
اقبال در مورد خواسته ی مردم باغبهادران مبنی بر اینکه با پول خودشان بیمارستان ساخته اند ولی هیچ پرسنلی در اختیارشان قرار نگرفته است گفت : چارت تشکیلاتی وزارت بهداشت اجازه نمیدهد بیمارستان در بخش ها تاسیس شود ولی مرکز بهداشتی درمانی است و 24 ساعته در حال خدمات رسانی است و اخیرا هم یک کلینیک تخصصی که باز هم در چارت تشکیلاتی بخش ها نیست شروع به کار کرده اگرچه نیاز های مردم را برآورده نمی کند اما نسبت به بخش کار ارزشمندی است.
وی در مورد حریم بستر رودخانه گفت : بر اساس قاون مشخص است اما اخیرا پیگیری هایی داشتیم و جناب آقای منصوری پیگیری هایی داشتند که مسئولین و مخصوصا مدیرعامل آب منطقه تشریف بیاورند و باز از نزدیک جلسه ای داشته باشیم که اگر بشود حریم رو تا حد ممکن به مشکلات پاسخ دهیم.
آقای منصوری درباره ی فاضلاب این شهر گفت : فاضلاب باغبهادران 75 درصد آن پیشرفت کرده و نیازمند اعتبار حداقل 7 ، 8 میلیارد تومان است که اعتبارات استان باید بدهد.
آب این شهر که این آب هم شهر باغبهادران و هم شهر چرمهین و هم ضلع جنوبی زاینده رود و روستا های بالاتر از کله مسیح و کله مسلمان را پوشش می دهد و اگر اعتبار 4 میلیاردی اختصاص دهند تمام میکنیم.بار ها از رئیس جمهور وقت و وزرای وقت و استاندار وقت و هم از استاندار فعلی خواستیم که یاری ویژه داشته باشند و این اعتبارات را بدهند که مردم بتوانند از آب تصفیه خانه استفاده کنند و مشکلات آنها برطرف بشود.
منصوری در مورد خواسته ی مردم مبنی بر احداث دانشگاه های اضافی گفت : داشنگاه علمی کاربردی و دانشگاه آزاد با توجه به اینکه پارامتر هایش یکی جمعیت است و بسیاری از دانشگاه ها با کمبود دانشجو مواجه اند اما اگر مردم کمک کنند و و محلی در اختیار بگذارند مجوزش را میگیریم.