متین نصری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ،در پاسخ به اینکه چرا دوستی های قبل از ازدواج منوط به مخ زدن در شبکه های اجتماعی و فضاهای مجازی شده گفت: افرادی که در شبکه های اجتماعی تحت تاثیر دیگران قرار می گیرند به راحتی بنیان خانواده را بر هم می زنند، این افراد هم از نظر ضریب هوشی یعنی همان iq پایین اند و هم بهره هوشی پایینی دارند.
این روانشناس در پاسخ به اینکه طریقه برقراری ارتباط عاطفی در فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی مثل لاین و تلگرام و اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی به چه صورت است گفت: کسانی که به اصطلاح جوان های امروزی در شبکه های اجتماعی مخ می زنند شخصیت های تلقین پذیری دارند؛ یعنی خودشان با خواندن و یا فرستادن پیام هایی همانند شما با علامت سوال و آیا این عکس خودتونه؟ چقدر زیبا و جذاب هستید، آیا تمایل دارید تو گروه های تلگرامی جذاب ما عضو بشوید پس شماره تان را برای من ارسال کنید و…برای طرف مقابل ارسال می کنند که بگویند من تنها هستم. اگر طرف مقابل به در خواست آشنایی و دوستی آنها پاسخ مثبت داد یعنی او هم تنهاست و دچار خلا عاطفی و کمبود محبت در زندگی خود شده است و بدین صورت ارتباط عاطفی بین دو نفر ایجاد می شود.
این روانشناس در پایان اظهار داشت: باید قبل از ورود هر تکنولوژی به جامعه؛ آن تکنولوژی فرهنگسازی بشود و استفاده صحیح از آن را به افراد آموزش داد. اما انگار شبکه های اجتماعی قبل از فرهنگ ما وارد جامعه شده اند و به همین خاطر شاهد آسیب هایی چون طلاق و خیانت و حیا زدایی بین زوجین و.. هستیم.