به گزارش لنجانا به نقل از رجانیوز ، مرجع تقلید شیعیان افزود: نقطه مقابل این افراد، کسانی هستند که اگرچه آنها نیز خدا را فرامیخوانند و در هنگام گرداب مصائب و مشکلات به یاد خدا هستند، اما در یاد خدا، اخلاص ندارند و پس از حمل مشکلشان، به نافرمانی و شرک ادامه میدهند.
استاد عالی حوزه علمیه قم تصریح کرد: کسانی عاشق حقیقی خداوند هستند که در همهحال چه خوشی و چه ناخوشی خداوند متعال را فرامیخوانند و به یاد او هستند زیرا نیت ایشان خالص است.
آیت الله العظمی مکارم شیرازی در بخش دیگری از درس خارج خود، با اشاره به سخنان رئیس جمهور آمریکا و ادبیات وی، اظهار کرد: اگر رئیس جمهور آمریکا میخواهد با ایران به توافق برسد، باید ادبیات خود را عوض کند زیرا سخنان وی تنها مورد خوشایند رژیم صهیونیستی است، وی باصراحت تمام میگوید که هم و غم ایالات متحده بر تأمین امنیت اسرائیل متمرکز شده و این بسیار عجیب است که آمریکا، در برابر یک دولت کوچک، ذلیل و حقیر و ناتوان است.
مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: اینکه آمریکا میگوید “تمام تلاش ما این بوده که امنیت اسرائیل را تأمین کنیم”، بسیار زشت است، باید ادبیات خود را عوض کند زیرا اگر این کار را نکند، دیوار بیاعتمادی ما و آنها، به تنفر تبدیل میشود و ایرانیها از آنان متنفر میشوند.
استاد عالی حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: دولت و ملت ما باید حواسشان را در برابر این دشمن جمع کنند اما در عین حال برنامههای پیشِرو نیز باید ادامه پیدا کند.
مبلغ عالی حوزه علمیه قم در ادامه سخنان خود، به اختلافات اخیر دولت و مجلس اشاره کرد و اظهار کرد: بین قوا نباید اختلافی باشد، مجلسیها تأمل بیشتر داشته باشند و دولتیها نیز مراقب تعبیراتشان باشند تا اختلاف پیش نیاید، یکی از وزرا گفته که 50 درصد کشور زیر خط فلاکت است و نباید این تعبیر را به کار برد زیرا به این معنی است که یکی از بدترین سالها را پیشِرو داریم.
آیتالله مکارم شیرازی افزود: در جای دیگر گفتهاند که اگر آمریکا حمله کند، ظرف 10 دقیقه چهها که نمیشود، ازاینرو رئیس جمهور باید به وزرا گوشزد کند که چه ادبیاتی را به کار ببرند؛ زیرا در مقابل دشمن باید از عزت و امیدواری صحبت کنیم و امیدوارم هر دو طرف مسائل را رعایت کنند تا اتحاد در کشور بیشتر شود.
هشدار آیتالله مکارم شیرازی به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
چند هفته پیش هم حضرت آیت الله مکارم شیرازی با ابراز نگرانی از برخی مسائل مطرح شده در جامعه، در دیدار با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: این که شنیده می شود مساله عفاف و حجاب تحویل ارشاد داده شده است، من نمی دانم اگر این مساله مهم به دست ارشاد بیفتد آیا کاری انجام می دهند یا معنای آن تعطیل شدن است؟
این مرجع تقلید اضافه کرد: زمزمه این که سؤالی را مطرح می کنند که چرا روزنامه موهن به مولا علی(ع) تعطیل شده است، یا ممیزی در کتاب نباشد، یا اصرار راجع به این که فیس بوک باز شود اینها مسائل خطرناکی است، این وضع اگر ادامه یابد خطرناک است. ارشاد اگر بخواهد این مسیر را طی کند ارشاد غیر اسلامی می شود.
وی خطاب به اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس ابراز داشت: شما باید محکم در برابر این گونه موضوعات بایستید، چراکه اگر این گونه نباشد به جای این که کمک به ارشاد اسلامی کند خلاف آن را کمک می کند. ما بارها نسبت به این مسائل تذکر و هشدار داده ایم و هزینه های آن را نیز می پردازیم.