به گزارش لنجان نا، قاسم رضاییانزاده امروز اظهار داشت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یکی از بیماریهای ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است که در کشور ما در بعضی از موارد دیده میشود که نیاز به توجه جدی از سوی متولیان بهداشت بهویژه اقشار جامعه دارد.
وی با اشاره به اینکه خودداری از کشتار دام در خارج از کشتارگاهها، رعایت اصول بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی توسط کارکنان کشتارگاه امری ضروری است، افزود: خودداری از انتقال و عرضه کردن گوشت، پیشاز نگهداری لاشه حداقل به مدت ۲۴ ساعت پس از استحصال در اتاق سرد در کشتارگاه، خودداری از خرید گوشتهای بدون مهر دامپزشکی از مواردی است که باید رعایت شود.
مدیرکل دامپزشکی استان فارس بیان داشت: جگر باید به مدت حداقل ۴۸ ساعت در یخچال صفر تا چهار درجه سانتیگراد، نگهداری و سپس مصرف شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: استفاده از دستکش، هنگام خرد کردن گوشت در مراکز عرضه و نیز منازل، خودداری کودکان، روستائیان، دامداران و شیردوشان از لمس یا له کردن کنهها امری لازم است.
وی تصریح کرد: استفاده از تجهیزات و لوازم ایمنی و حفاظتکننده در هنگام پشمچینی دامها و سمپاشی اماکن دامی و اسطبلهای روستایی برای کاهش جمعیت کنهها از دیگر موارد بهداشتی است که ضرورت رعایت آنها محرز است.
منبع: فارس
انتهای پیام/