به گزارش لنجان نا،برای دومین سال پیاپی همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان گروههای سیاسی و اقشار مختلف در ضیافت افطاری رئیسجمهور شرکت میکنند.
رئیسجمهور علاوه بر میزبانی جلسه مسترک دولت و مجلس که در اولین شب ماه مبارک رمضان برگزار شد میزبان گروههای مختلفی از جمله اصناف، کارآفرینان و خیرین، احزاب و گروههای سیاسی و روحانیون سراسر کشور بوده است.
در این بین دو افطاری رئیسجمهور با حاشیههایی همراه بوده است. افطاری دوشب پیش رئیسجمهور با احزاب و گروههای سیاسی و همچنین افطاری شب گذشته رئیسجمهور با روحانیون سراسر کشور. مکان برگزاری این جلسات نیز یکی از سالنهای جانبی سالن اصلی اجلاس سران است.
افطاری رئیسجمهور با گروهها و احزاب سیاسی چهارشنبه شب با سخنرانی برخی چهرهها از جمله غلامعلی حدادعادل، غلامحسین کرباسچی، کاظم جلالی، قدرتالله علیخانی، الهه کولایی، فاطمه راکعی و بادامچیان همراه بوده است. ۳ اصلاحطلب و ۳ اصولگرا. همه سخنرانان به نحوی موفق شدند بدون حاشیه سخنرانی خود را انجام دهند. اما در این بین سخنرانی حاشیهساز یک نفر با اعتراض حاضرین مواجه شد.
غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران و صاحب امتیاز نشریه صدا در سخنانی کوتاه به موضوع حصر سران فتنه اشاره کرد.
غلامرضا مصباحی مقدم به سخنان وی اعتراض و جلسه را ترک میکند. او به صحبتهای کرباسچی ایراد میگیرد و میگوید اگر به اعتقاد او موسوی مظلوم است لابد نظام هم ظالم است.
کوهکن از دیگر مدعوین در این جلسه نیز گفته است که ما تنها به احترام شخص رئیسجمهور در جلسه ماندیم اما بهتراست تشریفات رئیسجمهور اجازه قانون شکنی در مراسمی که رئیسجمهور میزبان آن است را به کسی ندهد.
افطاری شب گذشته روحانی با روحانیون هم حاشیهای مشابه ضیافت با احزاب را داشت. روحانیای به نام ادیب یکی از سخنرانان بود او در بخشی از سخنانش ممنوعالتصویری رئیس دولت اصلاحات و حصر را تجاوز به قانون اساسی قلمداد میکند. این بار جمع زیادی از روحانیون به این سخنان اعتراض میکنند و شعار مرگ بر فتنهگر سر میدهند.
حجتالاسلام ابراهیمی درخصوص حواشی پیش آمده در ضیافت شب گذشته رئیسجمهور گفت: سخنان آن آقا (ادیب) که او را هم زیاد نمیشناسیم ساختارشکنانه بود. سخنران باید بداند که در چهارچوب قانون باید حرف بزند. انتظار ما از تیم رئیسجمهور این است که در اینگونه مسائل مراقبتهای بیشتری داشته باشد. قرار نیست جلسهای درست و در آن جلسه به قوانین دهنکجی شود.
وی افزود: انتخاب سخنرانان از پیش برنامهریزی شده بود، پس از سخنان ادیب عدهای خطاب به رئیسجمهور گفتند که آیا ما را آوردهاید تا اینچیزها رو بشنویم و فتنه را تطهیر کنید؟
ابراهیمی اظهار داشت: پس از این سخنان جمع زیادی میخواستند جلسه را ترک کنند اما با وساطت عدهای در جلسه نشستند.
نکته جالب دیگر این است که در این ضیافتها خبرنگاران و حتی خبرنگار خبرگزاری رسمی دولت هم حضور نداشته و تنها عکاسان حضور دارند. همچنین برخلاف سخنرانیهای اخیر رئیسجمهور که به صورت زنده از شبکه خبر پخش میشدند این مراسم با پخش تلویزیونی همراه نیست.
بسیاری از مدعوینی که در این دو ضیافت رئیسجمهور حضور داشتند معتقدند که تیم تشریفات ریاستجمهوری باید تمهیدات و برنامهریزیهای مناسبتری را برای برگزاری هرچه بهتر اینگونه مراسمها در نظر بگیرد تا در این جلسات نه کسی برخلاف قانون حرف بزند و نه تنشی بوجود آید.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/