به گزارش لنجانا به نقل از خبرگزاری دانشجو ، ناصر آراسته مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران نامهای برای وزیر بهداشت نوشت.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای هاشمی!
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
سلام علیکم
بی گمان جناب عالی تا کنون در جریان حادثه تلخی که برای یکی از دانشجویان دانشگاه تهران در بیمارستان شریعتی رخ داده، قرار گرفته اید. حادثه دلخراشی که تنها نمونه ای از نمود بیرونی وضعیت بیمارستان های کشور است. بیمارستان هایی که امروز به دلیل ضعف های فراوانشان به کابوسی برای مردم دردمند تبدیل شده اند. چند وقت پیش دانشجویی به نام خانم ماریا جعفری در حال پیاده شدن از سرویس کوی دانشگاه تهران، متاسفانه با گیر کردن لباسش به درب اتوبوس ،پایش به زیر چرخ می رود وصدمه می بیند. خانم جعفری به سرعت به بیمارستان شریعتی منتقل شده تا تحت درمان قرار بگیرد؛ اما چه درمانی؟
جناب آقای هاشمی! متاسفانه در بیمارستان هایی که زیر نظر شما قرار دارند و به ویژه بیمارستان های مرجع و یا دولتی که با عموم مردم در ارتباط هستند، روزهای اسفناکی می گذرد. علی رغم وجود انگشت شماری از پرسنل دلسوز در این بیمارستان ها باید به عرض شما برسانیم که درصد بالایی از کارکنان بیمارستان ها از صدر تا ذیل کمترین ارزشی برای انسانیت و کرامت مراجعین خویش قائل نیستند.
آقای وزیر! دختر دانشجویی که با هزاران امید و برنامه برای آینده خویش و خانواده اش به تهران آمده و مشغول تحصیل است هرگز گمان نمی کرد که یکی از بنام ترین بیمارستاهای پایتخت کشورش ،از حداقل اخلاق حرفه ای و اخلاق انسانی نیز برخوردار نباشد. انترن های بیمارستان شریعتی بدون توجه به پیگیری درمان پای مصدوم این دانشجو و رعایت حال عمومی وی، او را به گوشه ای از بیمارستان می کشانند و موجب اتفاقی دردناک و شاید جبران ناپذیر می شوند. متاسفانه سطل زباله ای که در نزدیکی این دانشجو قرار داشته آلوده به ضایعات عفونی بیمارستان بوده است و در شرایط جراحت پای این دانشجو و نیز ایجاد تاخیر در درمان او، عفونت به جراحتش نفوذ می کند.
آقای وزیر! این دانشجوی مصدوم که قطعا با رسیدگی به موقع پرستاران و مسئولین بیمارستان شریعتی می توانست مجددا سلامت خود را به دست آورد، با عفونی شدن زخم، دچار درد شدید، تاول های فراوان و از دست رفتن بافتهای ماهیچه ای و استخوان پا می شود. حتی در همین حالت نامناسب نیز مجددا انترن های بی کفایت این بیمارستان که این بی کفایتی حاصل عدم مدیریت مناسب مسئولین مربوطه است، وی را مجبور به راه رفتن می کنند و حال عمومی این دانشجو بحرانی می شود. وخامت حال وی به دلیل کارشکنی و کم کاری بیمارستان شریعتی)تجویز انترن ها به جای پزشک و عدم مطالعه پرونده توسط پزشک متخصص تا دوازده روز پس از حادثه( به حدی می رسد که پس از اطلاع خانواده وی و مسئولین دانشگاه تهران از عدم رسیدگی به حال این دانشجو و تشدید صدمات وی، بلافصله از بیمارستان شریعتی به بیمارستان سینا منتقل می شود.
جناب آقای هاشمی! اگر تا کنون فرصت نداشته اید، به حکم مسئولیت خطیری که به عهده دارید سری به این دانشجوی جوان بزنید و خروجی بیمارستان تحت مدیریت خویش را از نزدیک مشاهده بفرمایید. جناب آقای وزیر از خانواده این دانشجو عذرخواهی کنید و با یک دلجویی ساده کمی بیشتر به حال عمومی بیمارستان های خود بیندیشید. بیمارستان شریعتی پای مصدوم این دانشجو را در آستانه از دست رفتن قرار داده است و اگر پیگیری های دلسوزان نبود و خانم جعفری در بیمارستان شریعتی باقی می ماند ممکن بود امروز خدای ناکرده متن این نامه محتوی اخباری دردناکتر می شد.
امیر مومنان علیه السلام در بخشی از نامه خویش به حارث همدانی فرموده اند:
« واحذر کل عمل اذا سئل عنه صاحبه انکره او اعتذر منه »
« از هر کاری که اگر از کننده آن پرسش کنند، نپذیرد یا عذرخواهی نماید دوری کن »
آقای هاشمی در بیمارستان شریعتی و بسیاری از بیمارستان های کشور ، با سهل انگاری های متعدد بخش های مختلف بیمارستان، سلامت و جان مردم از بین می رود و بدون کمترین اظهار تاسفی صدای انکار مسئولین مقصر بلند است.
آقای وزیر بنا نیست کسی از خارج کشور آستین همت بالا بزند و بیمارستان شریعتی و تعداد فراوان دیگری از بیمارستان های کوچک و بزرگ کشور را از این بی برنامه گی ها و بی مسئولیتی ها نجات دهد. مردم به عنوان وزیر بهداشت ،شما را متولی چنین حوادثی می دانند. برخورد قاطع شما با خاطیان بیمارستان شریعتی کمترین توقع افکار عمومی خواهد بود تا شاید بیم عقوبت، مانع تکرار چنین حوادث تلخی در سایر بیمارستان های کشور باشد.
والعاقبه للمتقین
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران