به گزارش لنجانا به نقل از خبرگزاری فرانسه از واشنگتن ، در گزارشی موسوم به شاخص گرسنگی جهانی، 16 کشوری را که سطح گرسنگی در آنها در حد هشدارآمیز یا بسیار هشدارآمیز قرار داشت شناسایی کرد.
این نوع از سوء تغذیه به شرایطی گفته می شود که در آن فرد مواد مغذی کافی جذب نمی کند.
این موسسه افزود: بیش از دو میلیارد نفر در سطح جهان از گرسنگی پنهان رنج می برند که این رقم بیش از دو برابر تعداد 850 میلیون نفری است که کالری و غذای کافی دریافت نمی کنند.»
کمبود در مواد معدنی و ویتامین های حیاتی می تواند آثار طولانی مدت و غیرقابل برگشتی روی سلامت افراد داشته باشد و پیامدهای اقتصادی و اجتماعی آن می تواند رفاه و رشد شخصی افراد را از میان ببرد.»
این گزارش افزود گرسنگی مخفی می تواند بر اثر رژیم غذایی نامناسب، مشکلات بهداشتی از قبیل بیماری، عفونت، انگل و افزایش نیاز به ریزمغذی ها در برخی مراحل خاص زندگی از قبیل بارداری یا کودکی ایجاد شود.
بسیاری از کشورهای در حال رشد امروز با سه مشکل اساسی در زمینه تغذیه روبرو هستند که عبارتند از سوء تغذیه، گرسنگی پنهان و چاقی.
این مشکل در کشورهای با سطح درآمدی بالا نیز دیده می شود و مسئله نیز این است که یک کودک چاق نیز می تواند از گرسنگی پنهان رنج ببرد.
بروندی و اریتره جزو کشورهایی بودند که سطح گرسنگی آنها در حد هشدار آمیز شدید بود. بسیاری از کشورهایی نیز که سطح گرسنگی آنها در حد هشدار دهنده بود در آفریقا و جنوب منطقه صحرا قرار داشتند.